Novinky
Můj čas na kafíčko
Nové vydání měsíčníku Můj čas na kafíčko pro ženy
Nové vydání měsíčníku Můj čas na kafíčko pro ženy

Léto je v plném proudu a vy si jistě užíváte všech jeho radostí. Koupání, setkání s přáteli i sladkého nicnedělání. Až si budete chtít dopřát chvilku jen a pro sebe, otevřete si nové číslo časopisu Můj čas na kafíčko pro ženy. Je totiž doslova nabité zajímavými radami, tipy, recepty a příběhy, které napsal sám život.

V devátém čísle časopisu Můj čas na kafíčko pro ženy můžete hned na začátku najít zajímavé povídání o tom, že projevování citů v žádném případě není známkou slabosti, nýbrž naopak. A také několik rad, jak vnést do svého života více klidu a pohody. Na stranách věnovaných kráse vám zase přinášíme tipy, jak pečovat o vlasy a to s pomocí přírodních prostředků.

Jako téma čísla jsme tentokrát zvolili partnerské vztahy během dovolené. Těch několik dnů, na které se všichni během celého roku tak těšíme, mohou být totiž poznamenané spěchem, nervozitou a někdy i nereálným očekáváním. Tato situace pak může pořádně otřást i dlouholetým manželstvím. Co dělat, aby se to nestalo i vám, se dozvíte z našeho článku. A také to, jak si tu vytouženou dovolenou s partnerem užít tak, že na ni budete ještě dlouho a s láskou vzpomínat.

Na dvoustraně věnované osudům českých celebrit najedete velký článek o vynikající herečce Jaroslavě Obermaierové, která celé své srdce dala milovanému synovi. Chybět pochopitelně nebudou ani vámi tak oblíbené recepty, tentokrát na dobroty inspirované tureckou riviérou. Celé číslo se zkrátka nese na letní vlně, přesně tak, jak to máte rádi. I proto pevně věříme, že právě časopis Můj čas na kafíčko pro ženy přispěje k vaší pohodě.

Titul si můžete předplatitZDE

reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz