Můj kousek štěstí

Nového chlapa prý nepotřebuje

Teď hodně cestuje a snaží se neustále pracovat.

Rozvod jí sluší, to je v případě Taťány Kuchařové (34) nepochybný fakt. Ovšem, je jasné, že nová láska by jí slušela ještě mnohem víc.

O té ale zatím, dle všeho, nemůže být ani řeč. Po krachu manželství s muzikantem Ondřejem Gregorem Brzobohatým (39), je blond dáma stále sama. A podle jejích slov to tak zřejmě ještě dlouho zůstane.

„Brzozadaný“

Zatímco Brzobohatý se z rozchodu zjevně brzy oklepal, Taťána si na konec pětiletého manželství zvyká jen horko těžko. „Ještě je to čerstvé, ještě to chce nějaký čas,“ říká smutně.

Situace je pro ni jistě o to nepříjemnější, vzhledem k tomu, že od konce loňského roku, kdy se rozpad vztahu potvrdil, byl Ondřej spojován už se dvěma ženami, tanečnicí Zuzanou Pilnou (30) a nově s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43), s níž dle Kuchařové tvoří pár už zhruba půl roku.

Rozvedli se teprve v březnu, modelka se už ale tváří bojovně.

Exmanželovo štěstí v lásce tak pro nešťastnou modelku musí být přímo jako rána do srdce. Ovšem ani tento fakt ji zjevně nepřiměje k tomu, aby si urychleně našla útěchu v náručí jiného muže. Jak sama říká, nepotřebuje vytloukat klín klínem.

Do pěti let dvě děti?

„Žádného partnera nyní nemám a opravdu teď ani nehledám,“ má jasno. Coby krásná žena, by přitom jistě mohla nápadníky přehazovat lopatou, a některé jí prý „dohazuje“ i její okolí. Zklamání v lásce je pro Taťánu ale zřejmě ještě příliš bolestivé.

Zároveň však na zvídavou otázku, již jí položil jeden fanoušek, tedy kde se vidí za pět let, odpovídá, že ideálně po boku milujícího partnera a dvou dětí. To je vskutku odvážná představa, kterou by bývalé nejkrásnější ženě světa ale jistě každý přál.

Tak snad ji láska už brzy potká a vše dle svých představ a snů stihne. Teď má na to ideální příležitost, přeci jen, začíná máj, a to je, jak víme, lásky čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden