Moje šťastná hvězda

Nového muže hledá na seznamce

Moje šťastná hvězda

Loni se jí život zase začal hroutit pod rukama. BÁRA BASIKOVÁ (58) se snažila ze všech sil, bylo to ale marné. Teď se ale rozhodla, že se bude snažit změnit svůj život k lepšímu. Co má zpěvačka v plánu tentokrát? Najít si chlapa!

Její milostný život byl vždycky jako na houpačce. Bára Basiková (58) se nikdy netajila tím, že její vztahy nebyly jen procházkou růžovým sadem.

Zřejmě za to může i její špatná psychika a  problémy s nízkým sebevědomím, kterými trpí již od útlého dětství. Teď je už nějaký ten pátek sama. Jak se ale zdá, nehodlá to tak rozhodně nechat a vydala se svému štěstí naproti. Opravdu ale stojí o lásku na celý život?

První velké zklamání

Když začala Bára před mnoha lety účinkovat v  kapele Stromboli, zamilovala se do svého kamaráda a kolegy, hudebníka Michala Pavlíčka (65). Jejich vztah ale museli

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden