Můj čas na kafíčko

Nového muže si Míša nechala předpovědět

Čerstvá padesátnice, herečka Michaela Kuklová (50), je jak se zdá, v lásce věčná smolařka. Po třináctiletém manželství s hercem Jiřím Pomejem (53) nastal mezi nimi konec. „V listopadu jsem mu poslala odkaz na nějakou léčbu, ale Jirka se mnou nekomunikuje, už má svůj život,“ lituje herečka.

V létě ukončila po 5 měsících slibně vypadající vztah s o 12 let mladším fotografem Jiřím Kášem (38). A i když jsou prý stále přátelé, životního partnera jí to prostě nemůže nahradit. Míša ale pevně doufá, že se konečně začne blýskat na lepší časy. A má dokonce záruku! Jakou?

Půjde teď do dalšího mladíčka?

Jistá uznávaná kartářka jí totiž konečně předpověděla zásadního muže jejího života. A právě na to mladě vypadající padesátnice spoléhá. I když sama tvrdí, že rozhodně netlačí na pilu, loni touhle dobou měla ještě spokojený vztah a Nový rok už bohužel trávila zase sama. „Když to přijde, tak to přijde, opravdu nepotřebuju někoho hledat, jsem spokojená tak, jak jsem,“ vysvětluje Michaela. Jak si ale vysvětlit, proč loni v létě vystavovala v plavkách na odiv svůj svůdný dekolt? Co jiného jí také zbývá, když ji plastické operace děsí k smrti, takže prý nepřipadají vůbec v úvahu?

Najde konečně Míša životní lásku nebo na to není ideální typ?

Z čeho má strach?

Ze všudypřítomné smrti kolem sebe je už opravdu strachy bez sebe. Možná hlavně kvůli tomu, že by se pořádně o jejího stále ještě malého syna Romana (9), kterého má s Romanem Holomkem (59), neměl kdo postarat a on by třeba mohl sklouznout k herectví. „Myslím, že syn se v mých šlépějích nevydá. Doufám, že bude chytřejší a vybere si nějaké serióznější povolání,“ nechala se slyšet herečka. S otcem jejího synka se rozešla v době, když mu nebyly ještě ani 4 roky, a dobře ví, že mužský vzor by se synovi do života velmi hodil. Asi i kvůli tomu se snaží najít toho správného chlapa do života. Jenže je to začarovaný kruh, protože kvůli synovi nemá moc času. A nemá ho ani na oblíbené malování, které ji vždycky spolehlivě dostávalo ze smutku. „Když vidím něco krásného, hned bych to malovala. Musím říct, že mi to chybí,“ posteskla si Míša...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden