Můj kousek štěstí

Nový chlap jen jeden den po rozchodu!

Když koncem března Agáta Hanychová potvrdila rozchod s partnerem Adamem Reiterem (32), každý předpokládal, že dlouho sama nevydrží. Zároveň ale nikdo nečekal, jak rychle se modelka vrhne do náruče nového muže.

Frnkla s ním do hor

Jakmile Agáta potvrdila médiím, že je opět sama, měl ji kontaktovat nový nápadník a nabídnout romantický výlet do hor. A jak se zdá, ani ji nemusel dlouho přemlouvat. Pouhý den po oznámení rozchodu už s ním byla na cestě do zasněžených rakouských Alp.

Odtud, jako správná influencerka, zásobovala svůj Instagram fotkami a videi. A právě to se jí později pěkně vymstilo. Bylo zcela zřejmé, že čas v Rakousku netráví sama. Každého tedy zajímalo, kdo jí na několikadenní výpravě dělal společnost.

Nyní je jasné, že doprovodem byl podnikatel Ladislav Bisenius (43), právě on totiž na své sociální sítě v tentýž čas přidával fotografie ze stejných míst jako Agáta. Ta to ale důrazně popírala a tvrdila, že s tímto pánem by se nikdy nezapletla a v Rakousku s ním nebyla.

Za pár dní se ale potvrdilo, že je to lež jako věž. Objevilo se totiž video, které jasně zachycuje tuto dvojici, jak si užívá snowboarding na alpských kopcích.

Bisenius po rozchodu s Týnuš naříkal, jak mu ublížila.

Temná minulost

Důvodů, proč se Agáta od Biseniuse snaží distancovat, je hned několik. Jeho minulost zkrátka není úplně průzračná. Naposledy se „proslavil“ bouřlivým rozchodem s blogerkou Týnuš Třešničkovou (25), kterou si pěkně vychutnával přes média, a před lety byl dokonce pravomocně odsouzen za pašování drog.

Za takového zeťáka by ji jistě nevlastní otec, velvyslanec Martin Stropnický (64), nepochválil. Nemluvě o jejích dvou dětech, kterým by takový tatínek také neprospěl. Raději o dům dál, Agáto!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden