Můj kousek štěstí
Nový chlap Nesvačilové Kolečkovi natruc?
Hrátky s láskou.
Nový chlap Nesvačilové Kolečkovi natruc?

Herečka ze seriálu ZOO se ukázala s novým partnerem. Vyvedla ho zkraje července na filmový festival v Karlových Varech.

Ukázalo se, že randí s mladým právníkem Michalem. Jenže se říká, že mezi ním a Denisou Nesvačilovou(33) to není žádná velká láska. Zrzka prý chce touto „známostí“ jen provokovat bývalého milence Petra Kolečka (40).

Přítel, nebo ochranka?

Ten nějaký čas pendloval mezi ní a modelkou Anetou Vignerovou (36), nakonec si modelku s níž má syna Jiřího (4) nečekaně vzal a Nesvačilovou tím ponížil a zlomil jí srdce. Měla by tedy asi hodně důvodů k tomu, aby se nevěrnému scenáristovi pomstila.

Nový přítel si prý zájem médií neužívá, přesto ho vyvedla na večírek plný fotografů.

Jenže dlouho se zdálo, že novou lásku prostě nemůže najít. Teď ji prý našla, alespoň to tvrdí. Jenže na akci, kde partnera představila, to spíše vypadalo, že sympaťák v zeleném svetru je spíše její ochrankou, nebo kamarádem, co šel náhodou okolo.

Zatímco ona se bavila, on postával opodál, do zábavy se téměř nezapojoval. I cestou do baru, kam si to herečka vykračovala obklopena přáteli, on pochodoval až pár metrů za ní, jako by k ní snad ani nepatřil.

Herečka to omlouvala tím, že není z branže, a tak není zvyklý na zájem médií. Což samozřejmě může být pravda, na druhou stranu to není důvod k tomu aby se stranil všeobecnému veselí, nebo nechtěl projevit city ke své partnerce.

Vignerová se ráda chlubí fotkami rodinné idyly s Kolečkem. On se často moc šťastně netváří.

Šťastná bez něj

Je to tak jen voda na mlýn těm, kteří říkají, že Nesvačilová jen provokuje Kolečka, aby mu ukázala, že dokáže být šťastná i bez něj. A povídá se, že jestli to tak je, tak se jí to celkem daří.

Scenárista se měl podle všeho dost vztekat, když se dozvěděl, že jeho exmilenka s někým randí. Je možné, že si na ni i víc než rok po rozchodu dělá jakési nároky.

Rozvede se?

Jestli to tak je, tak ale Kolečko znovu ubližuje, tentokrát „jen“ své manželce Anetě. Miss České republiky z roku 2009 nedávno přiznala deprese i to, že musela vyhledat odbornou pomoc.

Je možné, že to souvisí s tím, jak se její muž stále chová. Zdá se, že ne nadarmo se říká, že starého psa novým kouskům nenaučíte.

Ve scenáristově případě může platit jednou nevěrný, pořád nevěrný. Třeba ale Vignerové dojde trpělivost a pošle ho k vodě. Rozvod by byl podle mnohých nejlepším řešením.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz