Můj kousek štěstí

Nový chlap potvrzen!

Už je to tady! Lucie Vondráčková (41) si našla chlapa! Tato zpráva obletěla celou republiku rychlostí světla. Zpěvačka se po rozchodu s Tomášem Plekancem (38), konečně oklepala a skočila rovnýma nohama do nového vztahu.

Už bylo na čase. Single byla tři roky a sama jistě muže ve svém životě postrádala, ačkoli úporně tvrdila opak. Po neúspěšném vztahu s hokejistou se rozhodla zalovit v jiných vodách, a to se vyplatilo.

Netají to

Její srdce získal moderátor  Petr Vojnar (45), se kterým si nedávno zahrála ve videoklipu zpěváka Raega (33). Před kamerou si střihli pár a nechyběla ani líbací scéna. Právě tam zřejmě přeskočila jiskra.

„Mohu vám potvrdit, že je to pravda. Jsme s Luckou spolu. Netajíme to a ani jsme to nikdy netajili,“ řekl zamilovaný Vojnar a informaci potvrdila také Vondráčková. Zpěvačka, která si vždy úzkostlivě střežila své soukromí, má zřejmě chuť vykřičet do světa, že už konečně není sama.

Možná se jen zviditelní díky její slávě. Miluje ji moderátor a herec z celého srdce, nebo ji o tom jen úspěšně přesvědčil?

Jeho Beruška?

S novým partnerem má hodně společného. Oba už jsou rodiči. Zatímco Petr má z předchozího vztahu jednoho syna, Lucie vychovává hned dva. Doma tedy bude veselo. Navíc jsou oba tzv. všestrannými umělci. Sem tam si zaskočí k herectví, a Vojnar před lety dokonce koketoval i se zpěvem.

Byl členem chlapecké kapely T-Boyz, která se proslavila hitem Beruška. Ten teď může své nové lásce zpívat od rána do večera. Ona to jistě ocení a třeba mu i navrhne společný duet, který mu pomůže opět se dostat na výsluní.

Doufejme jen, že poté jejich velká láska záhadně neskončí. Vondráčková si totiž jistě nezaslouží, aby si na její úkor někdo jen tzv. „přihřál polívčičku“, a zmizel.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden