Můj čas na kafíčko

Nový doktor Cvach, a svůdná sestřička

V novém seriálu Anatomie života září jako sestřička z traumatolgie herečka Ester Geislerová (36), která se chce stát lékařkou a začne ji svádět doktor proutník, který nenechá žádnou sukni na pokoji.

Spolu s ní hraje v seriálu i její starší sestra Aňa Geislerová (44), která nedávno zazářila i v hlavní roli televizní série Božena. „Konečně spolu točíme se ségrou a naše maminka má radost, že jsou z nás doktorky,“ směje se Ester, která si umí muže omotat kolem prstu.

Aňa si zas užívá roli ambiciózní, i když trochu zmatené primářky, která si plete názvy nástrojů při operaci, a diváci trnou, jestli pacient v její péči přežije. Shodují se, že Geislerová je novodobý doktor Cvach v sukni.

Herečka si seriál Anatomie života pochvaluje. Jak sama říká, zažila tedy skutečně mnoho „zajímavých situací“. Dokonce svoji roli "trénovala" ve skutečné nemocnici.

„Za dvě noční směny jsem viděla tolik profesionality a lidskosti najednou, odcházela jsem dojatá, vděčná a v klidu, že jsme opravdu v dobrých rukou,“ zdůraznila herečka a poděkovala jak lékaři, co ji „vzal pod křídla“, tak i celému oddělení, se kterým spolupracovala.

„Moc si toho vážím. Náš seriál by nebyl takovej, kdyby nám neradili, co a jak!“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden