Můj kousek štěstí

Nový kšeft? Místo Sestřiček tlupa opiček?!

Velkou vlnu divácké kritiky sklidilo oznámení, že Sabina Laurinová (49) končí coby vrchní sestra Mery v seriálu Sestřičky.


Fanoušci nechtěli její odchod přijmout a bombardovali televizi naštvanými vzkazy. I na samotné herečce bylo znát, že se jí po pěti letech natáčení se seriálem loučí opravdu těžko.


„Něco musí skončit, aby něco nového mohlo začít,“ říkala plná nadějí a teď se zdá, že něco nového se opravdu chystá. Za jejím odchodem totiž údajně stojí nová role, a ta vypadá více než dobře.


S Markem Němcem si střihli divokou intimní scénu. Třeba je zasen dají někde dohromady.

Drastický konec

Postava Mery měla slibně rozjetou dějovou linku a těšila se velké oblibě diváků. S odchodem její představitelky ale museli tvůrci vymyslet, jak se jí co nejelegantněji zbavit. Těžko říct, v jakém hororu se nechali inspirovat, ale takhle drastický konec těhotné sestřičky si asi nikdo nepředstavoval, dokonce ani sama Laurinová.

„Když jsem se dozvěděla, jaký Mery čeká závěr, byla jsem mírně v šoku... Každá postava nějak končí, ale obzvlášť v této době mi takový závěr přišel smutný a morbidní. O to víc, že byla těhotná,“ řekla zděšená herečka, kterou rozhodil fakt, že její postava v seriálu zemře na masivní krvácení po ráně do břicha.

Z toho jsou pochopitelně znechuceni i diváci, pro které je tak hrozný závěr milované zdravotní sestry další ranou pod pás.

Po smrti do zoo?!

Sabina ale zřejmě dlouho truchlit nebude, vypadá to totiž, že dostala novou lukrativní nabídku. Měla by se stát novou posilou chystaného seriálu Zoologická, který pravděpodobně nahradí populární Slunečnou. Na seriál z prostředí zoo vedení televize zdá se hodně sází a obsazuje do něj všechny své hvězdy v čele s Evou Burešovou (27).

Laurinová tak nyní může jásat, protože takový kšeft jí bude závidět nejedna kolegyně. Těžko ale říct, zda byl její přechod do nového seriálu plánovaný, anebo jí novou roli scénáristé „spíchli narychlo“, aby zahojili rány na duši rozčíleným fanouškům...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden