Můj kousek štěstí

Nový milenec? Jen otázka času!

Sexy póza, plavky a zářivý úsměv. Takových fotek má herečka nespočet!

Sociální sítě Evy Decastelo (43) bývaly už dříve plné jejích svůdných fotek v bikinách, spodním prádle, nebo dokonce bez něj.

Ovšem, poté, co s manželem René Decastelem (49) stojí na prahu rozvodu, dostává její obnažování zcela nový význam. A ze všech stran se ozývá: Tahle žena sama dlouho nezůstane!

To je tělo!

Třináctileté manželství vzalo zasvé a manžel už má jinou. Předvádí se vedle hráčky ragby Evy Korniové Jung (41), zatímco jeho právoplatná žena jeho čest brání kudy chodí. O manželově nové známosti říká, že je naprosto v pořádku a dál si drží pevně nasazený úsměv klidné a vyrovnané ženy.

S ragbistkou Evou se René chlubí na každém kroku.

Zda to tak skutečně je, to budiž předmětem diskusí, jisté ale je, že herečka po rozchodu vypadá lépe než kdy dřív. Snad za to může i stres posledních měsíců, že se Evě podařilo tak zázračně zhubnout.

„Mám nejlepší váhu, jakou jsem měla za posledních dvanáct let,“ raduje se a nadšeně pózuje v bikinách. Sbírá jeden kompliment za druhým a čelí nejrůznějším návrhům od ohromených ctitelů.

Když on ragbistku...

Před časem se spekulovalo, že jejím milencem je fotograf Tomáš Třeštík (44), vypadá to ale, že brunetka ještě užívá svobodu. Stihla dovolenou v Itálii, kam vyvezla i děti Michaela (12) a Zuzanu (11), a s kamarádkou vyrazila na dámskou jízdu do New Yorku.

Rozchod s manželem háže za hlavu ve velkém stylu. A mohla by i přiostřit. Je jen otázkou času, než se objeví ten, kdo jí pomůže zapomenout na krach dlouholetého manželství.

Herečka sice zatím říká, že nikoho nehledá, ale to neznamená, že si někdo nenajde ji. Třeba ten, kdo panu manželovi pořádně hne žlučí. Když on ragbistku, tak jeho žena třeba hokejistu!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden