Můj čas na kafíčko
Nový partner Pagáčové důvodem rozvodu?
Nový partner Pagáčové důvodem rozvodu?

Je tomu teprve pár týdnů, co se hvězda seriálu Ulice Patricie Pagáčová (35) veřejně pochlubila, že je zamilovaná.

S novým partnerem Alexem se ukázala na společenské akci v Brně a oba vypadali spokojeně. Někteří lidé ale mají potřebu do jejich vztahu necitlivě rýt. Dokonce obviňují herečku z toho, že právě nový partner byl důvodem, proč skončilo její manželství s dramaturgem Tiborem Pagáčem (32). Může to snad být pravda?

Tibor Pagáč (32).

Nevěrná jsem nebyla, říká

Herečka spekulace o své neveře zaregistrovala už v době, kdy se ještě nevědělo, že má partnera. Evidentně ji to ale trápilo, protože i když si sama své soukromí chrání, měla potřebu se k tomu vyjádřit.

„Svého muže jsem nikdy nepodvedla. Že se něco vykládá, vím, vím i to, kdo to vykládá a proč, ale bohužel s tím nic moc nezmůžu. Budu věřit v karmu,“ prozradila pro jedno internetové médium.

Pravý důvod stále neznáme

Její manželství s Pagáčem se rozpadlo na jaře letošního roku, a to po šesti společných letech, z toho pěti v manželství. „Bohužel nám to nevyšlo. Odcházíme od sebe bez nenávisti, ale v přátelském duchu a společné lásce k naší dceři,“ okomentoval konec Tibor Pagáč.

I když byl rozchod pro oba bolestivý, dokázali se alespoň přátelsky domluvit na tom, jak bude probíhat péče o společnou dceru Bibianu (3). Má se jednat o střídavou péči, která ale není soudně potvrzená. Bibiana dokonce už chodí do školky, kam ji oba rodiče vedli spolu.

Fungují alespoň jako rodiče

Shodli se na tom, že u takového okamžiku musí být oba. „Taky jsme společně vybírali, do jakého zařízení bude Bibi chodit, a nakonec je to obyčejná státní školka,“ popsala herečka.

Malá Bibiana je na společnost dětí zvyklá, protože už předtím chodila třikrát týdně do jeslí. Pagáčová říká, že je velmi komunikativní, a když je s ní celý den doma, nebaví ji to a vyžaduje společnost.

Nový život, po kterém toužila

Nejspíš i proto měla herečka dost času na to se vrátit k natáčení Ulice a také si najít nového partnera. Jestli však právě on byl tím důvodem, proč se rozpadlo její manželství, to se nám vypátrat do vydání článku nepodařilo.

reklama
Související články
Moje šťastná hvězda / 9.10.2024
Herečka Martina Randová (52) ze seriálu Ulice si dala na začátku prázdnin pauzu od práce, aby se mohla starat o nemocnou fenku Mínu. Natolik pro ni byla důležitá. Věrná společnice jí nahrazovala životního partnera, který Randové chybí. Jenže teď skončila herečka v slzách. Mína svůj boj s vážnou nemocí v polovině září prohrála. Pro herečku to byl jeden z nejhorších […]
Můj kousek štěstí / 9.10.2024
Na mladém tanečním partnerovi může oči nechat. V letošním ročníku taneční soutěže StarDance je Jana Paulová (69) nejstarší účastnicí, byť by to do ní nikdo neřekl. Drsné tréninky jí ale dávají pořádně zabrat. Blondýnka, která příští rok oslaví sedmdesátiny, již zhubla o osm kilogramů. A ještě zkrásněla. Tančit bude s o řadu let mladším profesionálem […]
reklama
Půvabná herečka ze seriálu Ulice Kristýna Hrušínská (39) i jako vdaná žena stále přitahuje muže. Jedním z nich má být i její seriálový kolega Ondřej Volejník (49). Ten hraje v Ulici barmana Tonyho a právě v jeho podniku tráví Hrušínská v rámci děje seriálu hodně času. Mnoho společných natáčecích dní nejspíš způsobilo, že se Volejník do své kolegyně zakoukal. Ze zákulisí seriálu dokonce unikají informace, […]
Udrží Gondíková legendárního kance doma?
premium
Je to tady! Přiznala, že se snaží za každou cenu působit vesele, ale uvnitř se hroutí. Trápí ji snad nejistota? Manžel stále častěji hledá povyražení jinde… Může existovat definitivně napravený sukničkář? To se možná ptá i herečka ze seriálu Ulice. Vypadá to totiž, že svým mužem si nemůže být vůbec jistá. Není tajemstvím, že manžel Adély […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz