Můj čas na kafíčko

Nový partner už je na obzoru. Proč ho tají?

Můj čas na kafíčko

Kromě hrobky a památky slavného manžela už ji v Česku vůbec nic nedrží. Anebo snad přece? Dcery tu chodí do školy, má tu další příbuzné...

Určitě si velkého zpěváka kdysi nebrala pro peníze, ale jistě měla Ivana Gottová (45) jasný plán. Když už se po boku Karla Gotta (†80) nemůže vyhřívat na společenském výsluní a dcery Charlotte Ella (15) a Nelly Sofie (13) odrůstají, je čas se zamyslet, jak žít a s kým.

Přes dva roky už se píše o záměru vdovy po našem největším zpěvákovi Karlu Gottovi (†80) odejít do Spojených států, hovořilo se nejvíc o Floridě, ale také o New Yorku.

Z toho, jak se zprávy o stěhování Ivany Gottové (45) do USA začaly šířit bezprostředně po Mistrově smrti, je zřejmé, že to není záměr zdaleka nový, naopak. Ivana chtěla odejít už nejméně před sedmi lety, tehdy se proti tomu ale Gott rázně postavil, nemínil se stěhovat na stará kolena  ale hlavně tu byly jejich dvě dcery.

Studovat doma, anebo v Americe?

Začaly tu chodit na prestižní gymnázium PORG, takže už jako malé dostávaly dobré základní vzdělání – které ovšem v USA není zdaleka pravidlem. Tam se o kvalitě dá hovořit až od

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden