Moje sladké tajemství

Nový rok 2019 podle numerologie

když vás počty moc nebaví, tentokrát se zkuste překonat a nahlédněte skrz čísla do své budoucnosti. Zjistíte, že to ve finále není vůbec nic těžkého.

Jak se vám povede, je-li vaše životní číslo:

1 Síly sice budete mít dost, ale přece jen vás zaskočí spousta práce a změn, s nimiž se budete muset vyrovnat. Chvílemi to bude velká jízda. Víc než kdy jindy vám bude chybět rovnováha. Pokud se vám bude dařit v pracovním životě, v tom soukromém si nejednou popláčete a naopak.

Nejvíce oceníte podporu svých blízkých. V březnu si dejte pozor na úrazy.

2 I letos budete pokračovat v trendu úspěchů. Nenechte nikoho, aby vám to zkazil. Vymeťte ze života všechny, kteří se na vás snaží jen parazitovat a tváří se jako vaši přátelé.

Jen tak dosáhnete zasloužené odměny. Emoce a vztahy nebudou letos tak úplně v hledáčku vašeho zájmu. Mnohem víc se budete věnovat pracovním povinnostem, což vaši blízcí těžce ponesou.

3 U vás bude platit jediné, pozor na jazyk.

I když vaše komentáře budou mnohdy vtipné a výstižné, ne každý je ocení. Jinými slovy, dejte si pozor na sarkasmus a také na to, co komu kdy říkáte. Každá osoba, se kterou letos strávíte čas, pro vás bude přínosem a můžete s ní zažít mnoho podnětného.

Také si uvědomíte, že pro zábavu a radost nejsou zase až tak důležité peníze, a konečně trochu zvolníte ve svém pravocním rytmu.

4 Máte před sebou rok, v němž se zbytečně nehecujte k olympijským výkonům.

Vaše tělo bude spíše potřebovat odpočinek. Měli byste následovat ozdravné trendy a zkusit se zbavit některých svých zlozvyků. Pozitivně vás budou nabíjet vaši přátelé, s nimiž se nejednou budete dobře bavit.

Mohou se k vám dostat též jednorázově zajímavé peníze, snažte se je udržet doma a neutratit je za první věc.

5 Přichází rok, kdy konečně budete moci dotáhnout do konce některé své myšlenky a nápady. Tak dlouho jste na to čekali.

A co víc, něco, o co byste si ani netroufli požádat, vám spadne přímo do klína. Nebojte se přemýšlet o své budoucnosti v mnohem větším rozsahu než doposud. Štěstěna stojí při vás. Jediné, na co si musíte dát letos pozor, je příliš velká důvěřivost.

6 Konečně svítá na lepší časy a vy se můžete odhodlat k vylepšení svého bydlení. Mnohé z vás k tomu dožene to, že si vyjasníte, jak jste na tom se svým partnerem či dětmi. Snaha o pochopení celé rodiny z vás najednou udělá toho, kdo naslouchá.

Nebezpečí na vás bude číhat pouze v závěru roku, kdy budete mít tendenci některým lidem ze svého okolí nedůvěřovat. Přemýšlejte, proč.

7 Vaše zdraví vám letos jasně ukáže, kde máte slabinu. Všechny neduhy budou spojeny s vaší špatnou životosprávou.

Skvělé ovšem bude, že vás zdravotní potíže nezlomí, ale katapultují do pozice bojovníka. Na nohy vás postaví zejména více pohybu. Pozor si dejte jen v zimě, a to na velké teplotní rozdíly, kdy budete přecházet z domu ven.

Tyto výkyvy vám nebudou dělat dobře.

8 Celý rok se k vám budou scházet informace od vašeho okolí. Dozvíte se, jak vás vnímají kolegové v práci, jak sousedé i vaše děti. A připravte se na to, že ne vždy budou jejich slova příjemná.

Jak se říká, pravda někdy bolí. Pro vás to ale není signál, že byste se měli začít rozčilovat, spíš se nad jejich mluvou zamyslete. Loni jste tvrdě pracovali, letos v této oblasti sklidíte ovoce.

9 Do nového roku sice nevstoupíte příliš nabiti energií, dobrá zpráva ovšem je, že se postupně začne situace měnit.

Žádné revoluce se ovšem konat nebudou. Do povinností vplujete v plném nasazení skoro automaticky a vaše výkonnost bude natolik očividná, že ji už zkraje června někdo ocení. Letní dovolená pro vás bude letos vykoupením.

Budete ji potřebovat jako sůl..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden