Moje chvilka pohody

Nutí ji, aby se mu podřizovala?

Není to ještě tak dávno, co byla Marie Rottrová (75) zvyklá žít si svůj život po svém. Ovšem od její svatby vloni v červnu se mnohé změnilo a zpěvačka musela začít brát ohledy i na svého manžela Milana Říhu (60).

Bylo jen otázkou času, kdy přijdou první neshody. Místo balení kufrů a plánovaní úžasné dovolené někde v teplých krajinách musela zpěvačka poslušně odložit své plány a vyhovět přání svého manžela. Do teď byla zvyklá, že bylo téměř vždy po jejím, takže v žádném případě nepočítala s tím, že v závěru roku narazí na nesouhlas a odpor svého muže. Z šoku se údajně vzpamatovává ještě dnes.

Dostala tvrdou lekci

Zpěvačka se svěřila, že toužila svátky a závěr roku strávit někde u moře v klidu a pohodě. Aby si odpočinula a načerpala sílu na další rok. Jenže Milan Říha, její dlouholetý partner, o tom nechtěl údajně ani slyšet. „Takže pro mě to nebyly svátky pohody a klidu, ale u plotny,“ posteskla si zpěvačka, proč chtěla z republiky odjet. Žádné její argumenty ale nebyly platné. Musela zůstat doma a postarat se o rodinu. Říká se, že moudřejší ustoupí – ovšem nic se nemá přehánět. Rottrová by měla být ostražitá, aby těch ústupků nezačala dělat až příliš a nehnala se mílovými kroky do záhuby.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden