Můj kousek štěstí

Nvota na útěku?

Tereza je tak vytížená, že by si ani nemusela všimnout, kdyby si manžel našel milenku.

Nesmírně ambiciózní se zdá být Tereza Kostková (46). Manželovi se patrně nemůže příliš věnovat, nemá na to čas.

Zas už hupsla do seriálu. Jmenuje se Jedna rodina a pojednává o úskalích střídavé péče. „Jsem samozřejmě zvědavá, jak naši intenzivní pětiměsíční práci diváci přijmou,“ podotýká dcera Carmen Mayerové (78) a Petra Kostky (84).

Kolik jí asi zbývá času na manžela Jakuba Nvotu (46), připočteme-li působení v rozhlase a na divadelních prknech? Ale aby si snad někdo nemyslel, že životní druh sedí doma u kamen a pláče, to ne.

Nvota má nebezpečné povolání, románek s rejžou je pro herečky lákavý.

Nvota je zaneprázdněný divadelní režisér, což může být také tenký led. Divadelní prostředí už dalo vzniknout nejednomu románku a pan režisér bývá pro herečky často lákavým soustem.

Nejnebezpečnější pro jeho vztah bývá období, kdy zamíří na rodné Slovensko. Zde měl totiž dříve velkou lásku, klavíristku a skladatelku Ľubicu Čekovskou (47). Ještě v květnu 2017 s ní podle tamních novinářů prožíval krásné chvíle!

V srpnu roku následujícího se ale oženil s Terezou. Jenomže co když zhrzená a mimochodem velmi půvabná Ľubica sympatického režiséra stále miluje? Stará láska prý nerezaví...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden