Moje šťastná hvězda

O 19 exekucích neměla ani ponětí!

Bývala dětskou hvězdu, pak to ale šlo s MICHAELOU KUDLÁČKOVOU (53) z kopce. Nakonec se musela potýkat i s dluhy a exekucemi.


Okatá blondýnka zazářila především v seriálu My všichni školou povinní. Michaela Kudláčková (52) toho měla na svém kontě ale mnohem víc. Získala srdce mnoha diváků a nabídky se jen hrnuly.


Osud však zřejmě nechtěl, aby se z ní stala herečka. Po několika neúspěšných pokusech dostat se na konzervatoř, pověsila v roce 1985 kumšt na hřebík. Živila se, jak se dalo, avšak ani to jí moc štěstí nepřineslo.


„Pořád mám pocit, jako by mě někdo vysadil na zastávce autobusu, na které jsem vůbec nechtěla vystoupit. Jako bych celý život žila někde, kam nepatřím a kde jsem vůbec neměla být,“ přiznala smutně. Taková slova asi mluví za vše.


Kultovní seriál My všichni školou povinní.

Prokletá láska

Tehdy žila s přítelem, o kterém ale dodnes nechce mluvit. Peněz zřejmě neměli nazbyt, a tak si společně vzali půjčku. „Brala jsem si ji na sebe a byla jsem si toho plně vědoma,“ přiznala později. Jenže poté, co se rozešli, padlo všechno na její bedra.

A vzhledem k tomu, že vychovávala čtyři děti, které měla každé s jiným partnerem, musela se hodně otáčet. Pracovala například jako barmanka, taxikářka nebo sociální pracovnice. Ať se snažila sebevíc, uživit tolik hladových krků a ještě splácet dluh, bylo to nad její síly.

Velké problémy

První exekuce měla přijít v roce 2005 a jejich počet se postupně navyšoval, až se v roce 2012 zastavil na čísle 19. To však bývalá dětská hvězda popírala. „To je prostě nesmysl.

Částka, kterou vím, že splácím, je nějakých dvě stě tři sta tisíc, nevím přesně,“ sdělila tehdy překvapeně, když se dozvěděla krutou realitu. Celkově se prý jednalo o necelých 650 000 korun.

Jak je na tom s dluhy nyní, o tom už raději nemluví. Dnes se živí především jako kartářka, což jí údajně vydělává poměrně slušné peníze. Ale i to jí přineslo v minulosti nemalé problémy.

Pořádala totiž semináře vykládání karet za peníze, nebyla ale vedena v živnostenském ani obchodním rejstříku a jednalo se tak podle všeho o nedovolené podnikání. Ovšem ani o tomhle průšvihu nehodlala Kudláčková s nikým hovořit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden