Můj čas na kafíčko

O co Bára s Denisou spolu stále soupeří?

Můj čas na kafíčko

Napohled idylický seriál skrývá mnohá pnutí mezi aktéry. A mladé herečky nejsou žádnou výjimkou, často by si nejraději vjely do vlasů!

Seriál Slunečná působí jako země úsměvů, jenže ústřední trojice slečen by si asi měla leccos vyříkat – pak by mezi Bárou Jánovou (31) a Denisou Nesvačilovou (30) nepanovalo takové dusno. Je za napětím jen herecká řevnivost a konkurence?

Vlastně jsou si obě docela podobné, obě jsou ctižádostivé a cestu k herectví si musely oddřít soustředěnou prací. Jenomže typově jsou dost odlišné a jiné jsou i po stránce temperamentu. Dvě výrazné záporné postavy byly svého času na Slunečnou moc a Bára Jánová (31) se nikoli bez příčiny po nástupu Denisy Nesvačilové (30) do seriálu obávala, že ji zrzka přišla nahradit a její postava Sylvy sejde nějakou vynalézavou smrtí, což je v českém seriálu časté.

Zároveň se Denisa rychle spřátelila s Evou Burešovou (27), navzdory tomu, že se Bára s Evou znají mnohem déle, a nové kamarádství okázale prezentovaly. Zkrátka nováček se širokým úsměvem opanoval pole. Obecně utajený ovšem zůstal další

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden