Moje šťastná hvězda

O co může Vignerová ještě přijít?

Moje šťastná hvězda

Z minuty na minutu se její život rozpadl jako domeček z karet. Zdá se však, že bolestný rozchod není to jediné, s čím bude muset bojovat.

DENISA NESVAČILOVÁ (31) je momentálně trnem v oku veřejnosti. Přebrala totiž ANETĚ VIGNEROVÉ (34) partnera a teď navíc hrozí, že ji připraví i o střechu nad hlavou!

Modelka Aneta Vignerová (34) sice nějakou dobu tušila, že jim to doma se scenáristou Petrem Kolečkem (38) příliš neklape, i tak pro ni ale byl šok, když se ukázalo, že si potají užívá s milenkou.

Tou je známá herečka ze seriálu Pálava Denisa Nesvačilová (31). A nejenže Vignerovou připravila o partnera a otce jejich společného syna Jiřího (2), ale možná ji brzy připraví i o střechu nad hlavou!

Láska na první pohled?

Vignerová se s Kolečkem seznámila během natáčení snímku Masaryk, kde měla malou roličku, podruhé se pak sešli na dotočné filmu. Osud ale asi opravdu chtěl, aby se dali dohromady, a záhy na sebe narazili také na divadelním představení Federer – Nadal, ve kterém Kolečko účinkoval.

„Tam jsem se ji odvážil nakrmit gulášem,“ prozradil v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Brzy mezi

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden