Moje sladké tajemství

O co se doma perou?

Nezačne svým chováním Kuchařovou štvát?

Nejedna žena jistě bývalé Miss World Taťáně Kuchařové (33) závidí manžela, hudebníka Ondřeje Brzobohatého (38). Možná by ale změnily názor, kdyby věděly, co se u nich doma děje.

Modelka Taťána Kuchařová (31) svého manžela, skladatele a zpěváka Ondřeje Brzobohatého (38), na veřejnosti chválí mimo jiné za to, jak citlivý prý dokáže být. Jenže jak sám Ondřej prozradil, jeho chování někdy může vypadat až trochu zženštile.

„Já jsem prakticky jeden z mála chlapů, kteří se vyznají v dámské kosmetice. Mě to opravdu docela baví, vždycky večer si třeba na sebe napatlám nějakou masku. Baví mě ten proces,“ přiznává Ondřej svoji netypickou libůstku.

A taky, že i když svojí ženě chodí na drahé kosmetické přípravky, mnohdy prý ani netuší, k čemu jsou vlastně určeny, a tak se mu i stalo, že si na obličej namazal přípravek na vlasy.

Sice to může působit komicky, ale nemohlo by se stát, že Taťáně časem dojde, že by vedle sebe chtěla mít spíš někoho, kdo je aspoň obrazně řečeno schopen rozdělat oheň místo aplikace pleťové masky?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden