Moje sladké tajemství

O dceru je připravena se starat celý život

Osud se s herečkou Mahulenou Bočanovou (52) rozhodně nemazlil. Ačkoli má totiž doma od minulého roku už dospělou dceru Márinku (18), navždy bude matkou na plný úvazek. Stále jí musí být nablízku Život jejímu milovanému děťátku totiž ztěžuje nepříjemná diagnóza, kterou je lehčí forma autismu a epilepsie.

Mahulena sice nikdy nebyla typem ženy, který by si stěžoval, nicméně je jasné, že to má velmi složité. Nejen, že s otcem své dcery Viktorem Mrázem (52) dlouhodobě nežije, ale k tomu se musí jako matka samoživitelka pořádně ohánět.

Odpočívá při práci Ani tak si ale nedokáže představit, že by její dcera někdy vylétla z rodného hnízda. „To bych snad nezvládla, možná by mi ruplo srdce,“ svěřila se Bočanová, která má jediný odpočinek v hostivařských ateliérech, kde natáčí společně s kolegy seriál Ordinace v růžové zahradě 2.

„Těším se na každé natáčení,“ dodává herečka, pro kterou je role v divácky oblíbeném projektu velmi důležitá. Přináší jí totiž kromě rozptýlení také velmi zajímavý honorář.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden