Moje šťastná hvězda

O dítě se stará ráda, ale co kariéra?

Před pár dny přiznala, že prožívá nejšťastnější období a dokonce se přiznala, že s pořízením dítěte neměla tolik otálet.


Veronika Arichteva (34) je už půl roku doma a stará se o svého malého synka Luku Christa. Matkou je strašně ráda, ale nyní by přece jen chtěla změnu.


Chtěla by se vrátit do práce a synka na chvíli přenechala otci anebo chůvě. S tím však její muž Biser Arichtev (44) nemá souhlasit. Myslí si, že jedině matka dokáže jejich synovi dát potřebnou péči, i když i on je zkušeným otcem.


Všechno bude jinak


Veronika věděla, že se jí s miminkem život změní, ale věřila, že nebude jako ostatní matky. Že naopak bude nad věcí a z ničeho se nebude stresovat. Jenže člověk míní a život mění. Svého synka miluje nade vše, neustále se s ním fotí a chlubí se jím na sociálních sítích.


Manžel se raduje


Jednoho dne ale zkrátka syna bude muset odložit. Biser je čím dál víc vysmátý. Září, kudy chodí, vtipkuje a ze své otcovské role se raduje. Je pyšným dvojnásobným otcem. 


Když zatím nejde do práce, dala se Veronika tedy alespoň na podnikání. Se svými kamarádkami prodává vtipná trička, mikiny a věci pro miminko. Má tak alespoň nějaký příjem a seberealizaci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden