Moje sladké tajemství

O jeho milence se dočetla na internetu

Moje sladké tajemství

když ji trápila jeho láska k alkoholu, musela uznat, že je to frajer!

Linda Finková (52) dnes říká, že se jí po odchodu jejího manžela Richarda  Genzera (53) ze společné domácnosti vlastně ulevilo. Škoda jen, že ho k tomu musela dokopat mladičká milenka a její andělé.

Dnes to vypadá, že tanečník, bavič a také příležitostný herec Richard Genzer (53) přišel ke svému manželství se zpěvačkou Lindou Finkovou (52) jako slepý k houslím.

Ti dva se totiž seznámili v roce 2000 při natáčení pořadu Hany Zagorové (73) a Štefana Margity (63) Hogo Fogo V tom samém pořadu se pak o několik měsíců později vzali.

Doma nedělal skoro nic

Zprvu to vypadalo, že jejich manželství klape téměř idylicky. V roce 2001 se spokojenému páru narodila holčička Viktorie (18) a šťastná Linda jen několik let na to znovu otěhotněla. Jenže tehdy je postihla

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden