Moje sladké tajemství

O konci vztahu jí řekla vědma!

Údajné milenky jejího partnera Macha mu klidně veřejně psaly!

Zpěvačka a porotkyně SuperStar Monika Bagárová (27) neprožívá lehké období. Po pár letech se rozešla s otcem své roční dcery Ruminky Machmudem Muradovem (31). Jak se ale ukázalo, před koncem ji kdysi varovala vědma!

Už dlouho si všichni říkali, jestli zpěvačka Monika Bagárová (27) a zápasník MMA Machmud Muradov (31) tvoří ještě pár. Zatímco zpěvačka dala na svůj profil na sociální síti alespoň občas nějakou společnou fotku, Mach se pochlubil maximálně dcerkou Ruminkou (1), ale jinak se zdálo, jako by její maminka neexistovala.

Na jedny Vánoce oznámili těhotenství, druhé byli s Ruminkou a na třetí přišel rozchod.

Což překvapilo i fanynky, které na jeden komentář Bagárové reagovaly: „To je žena Muradova? Máme napsat, co se dělo minulou noc?“ Je ale zajímavé, že předtuchu neslavného konce zveřejnil pár na sociální síti. Machmud asi před rokem potkal jednu vědmu, která předtím věštila Bagárové, a setkání si natočil.

Při finále SuperStar plakala. Už víme proč.

„A kolik budu budu mít dětí s tímhle pánem?“ ptala se Monika v telefonu, když Mach obě dámy spojil. „Vy budete mít ještě jedno,“ řekla Monice žena. Když Mach namítl, že chce dětí víc, vědma jen pronesla něco ve smyslu, že Mach otcem už nebude. Zdá se, že se to vlastně splnilo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden