Můj čas na kafíčko

O manžela se Kateřina Hrachovcová sice starala vzorně, stejně si ale nakonec našel jinou!

Můj čas na kafíčko

„Skutečná sebeláska je těžká. Je to nejtěžší, ale zároveň nejpřínosnější věc, jakou můžeme kdy udělat. Je to něco, co se získává den za dnem.“

Svoji kariéru rozjela Kateřina Hrachovcová (47) celkem brzy. Z představitelky trochu potřeštěných dívek je dnes vyrovnaná žena, která si vybrala duchovní jméno Kaira. Jediné, co jí v životě opravdu nevyšlo, bylo její manželství.

Asi málokteré z dnešních dětí si nedovede představit, že by doma nemělo televizi. V dnešní době chytrých telefonů a počítačů by to ale nejspíš školáci oželeli. Když prožívala své dětství herečka Kateřina Hrachovcová (47), patřila televize k hlavním zdrojům zábavy.

Kateřina a její starší sestra Alena (50) se ale bez obrazovky musely obejít. Mělo to své výhody, protože se tak seznamovaly se skutečnou kulturou. Matka je obě brala do divadla a doma se hodně poslouchalo mluvené slovo. „K tomu samozřejmě patřilo i to, že

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden