Moje šťastná hvězda

O milence nikdy příliš nestála

Hvězda seriálu Ulice ILONA SVOBODOVÁ (61) neměla po smrti manžela PETRA SKOUMALA (†76) o muže nouzi. Toužila po vztahu, který však léta nepřicházel.


Kdyby Iloně Svobodové (61) stačilo ke štěstí jen vášnivé povyražení nebo chvilkové okouzlení po boku pohledného mladíka, bylo by všechno snazší.


Ona ale hledala někoho, kdo by se alespoň trochu podobal jejímu zesnulému manželovi Petru Skoumalovi (†76). Mnoho mužů ji zklamalo, zástupy dychtivých milenců odmítala a málem na chlapy dočista zavřela.


Petr Skoumal

Prvního manžela si Svobodová brala jako velmi mladá. Trvali na tom její rodiče, kteří se nemohli prý přenést přes to, že s partnerem žije na hromádce.  Poprvé tak herečka stanula před oltářem s Gustavem Bubníkem (59).

Jak ale sama přiznává, už v tu chvíli tušila, že se žene do maléru. Podlehla ale nátlaku rodiny a vdala se. Manželství vzalo ale brzy zasvé, protože Bubník se nemohl přenést přes slávu a úspěch své ženy a toužil ji ovládat.

Byl to ten pravý

Při výběru druhého manžela, kterým se stal Petr Skoumal, už měla herečka ruku šťastnější. Její rodiče se ale prý nikdy nepřenesli přes to, že byl její muž starší o dvacet let. Až s ním prý pochopila, o čem manželství vlastně je. Skoumal byl pro svou ženu dokonalý.

O to hůř nesla, když ji v roce 2014 navždy opustil. Nejednou prý měla možnost oddat se vášni v náruči některého z nápadníků a zapomenout tak na bolest ze ztráty milovaného manžela. Po jeho odchodu se to kolem herečky mužskými jenom hemžilo.

Žádný z nich prý ale nesahal Skoumalovi ani po kotníky a schůzky končily většinou jen velkým zklamáním. „Potkala jsem pár mužů, ale chyběla mi u nich empatie.  V tomhle bylo těžké Petra překonat,“ svěřila se herečka, která po letech marného hledání propadla málem beznaději, že už zůstane navždycky sama. Ze svých nároků totiž slevit odmítala.

Chce vážný vztah, není na jednorázovky stavěná.

Bydlet s ním nechce

Naštěstí se objevil architekt Petr, který je podle Svobodové jejímu druhému manželovi velmi podobný. Je si dokonce jistá, že jí ho poslal on sám.

Vztah má však jeden háček, ačkoli jsou spolu partneři údajně už od roku 2018, nežijí spolu. Herečka si to prý nepřeje. Nechává si zadní vrátka, nebo si chce jen užívat svého soukromí?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden