Moje sladké tajemství

O muže začala bojovat nahotou!

Již delší dobu oficiálně rozvedená Kateřina Kaira Hrachovcová (44) si libuje ve sdílení odhalených snímků na sociálních sítích. Sice tvrdí, že tím chce naznačit, aby se ženy nestyděly za svá těla, ovšem spíše je pravděpodobnější, že si trochu sama sobě potřebuje dokázat, že je stále krásná a přitažlivá pro muže.

Provokuje svého bývalého manžela? Možná i tak vlastně naznačit svému exmanželovi Janu Herčíkovi (61), že se tenkrát, když Kateřinu opustil, nerozhodl zrovna správně. „Když se vyfotím ve spodním prádle nebo ukážu kus zadku, tak je to úplně normální,“ myslí si Hrachovcová.

Pravdou je, že právě kvůli těmto fotkám sbírá sledující na internetu a i díky tomu tak má z slušný přivýdělek. Ví moc dobře, co dělá A jelikož se už na televizních příliš neobjevuje, je dost možné, že její budoucna bude vedena právě tímto směrem.

A pokud díky svým odhaleným snímkům v dohledné době osloví i nějakého zajímavého muže, bude to pro ní jen další bonus. „Potkávám je všude,“ mlží zatím o někom konkrétním, ovšem vzhledem k tomu, že se poměrně často objevuje i na společenských akcích, je možné, že nějakou tu nabídku na dobrou kávu nebo večeři už určitě dostala.

Raději je ale nejspíše opatrná, a pokud v budoucnu do nějakého randění půjde, určitě bude muset onen vyvolený splňovat všechna její kritéria. Přeci jenom už je poučená a za každou cenu se do budování nového vztahu určitě nepohrdne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden