Můj čas na kafíčko

O odchodu od manžela k přítelkyni se nebála Jitka Smutná mluvit veřejně!

Můj čas na kafíčko

„O své pravé sexuální orientaci jsem nevěděla. Nic jsem si nenalhávala. Prostě to tak bylo.“

První zamilovanosti vůči ženě se Jitka Smutná (68) v mládí polekala. Vdala se, měla děti, ale nakonec jí láska ke stejnému pohlaví stejně v životě dostihla!    

Herečka Jitka Smutná pocházela z rodiny, kde převažovalo mužské pokolení – měla tři starší bratry. O výrazně mladší sestřičku se všichni tři starali, ale také jí dávali dobrý výcvik do života. Když se rozprchli do světa, rodina se smrskla na otce, matku a Jitku. Už to nebylo takové šťastné období, protože otec byl žárlivec a domácí tyran a Jitka byla svědkem toho, jak maminka ve vztahu trpěla.

Ostrava se stala jejím osudem

Raději než herečkou by bývala malířkou. V dětství jí šlo kreslení hodně dobře. Do výtvarného kroužku ale bohužel chodit nemohla, na pomůcky prostě nebyly peníze. Na stejné škole byl také literárně-dramatický kroužek. Tam žádné náklady nebyly zapotřebí. Jitka se přihlásila a o její budoucnosti bylo rozhodnuto. V době dospívání měla dívka, která byla předtím až moc temperamentní, najednou problém sama se sebou. „Absolutně jsem se uzavřela a nemluvila jsem. Nikdo na gymnáziu nechtěl věřit, že chodím do

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden