Moje sladké tajemství

O ruku ji požádal na safari v daleké Keni

Moje sladké tajemství

Když se Zlata a Petr do sebe zamilovali, byl ještě ženatý se známou režisérkou. Proto se nejdřív scházeli potají.

Mnoho lidí dnes vidí jen to, že si Zlata Adamovská (63) a Petr Štěpánek (74) užívají vydělaných peněz v luxusních destinacích po celém světě. Ti dva si však prožili spoustu trápení, než je osud svedl dohromady.

Pohledný Petr Štěpánek (74) byl vždy v hledáčku hereček i věrných fanynek. Jeho první manželkou byla kolegyně z Národního divadla, krásná Regina Rázlová (75). „Moc se mi líbil. Byl to krásný, jemný, něžný muž,“ vzpomínala později na Štěpánka Rázlová.

Jenže oba v té době byli mladí a nevyzrálí, a tak jim manželství vydrželo jen pár měsíců. Pak ale přišlo natáčení Zlatovlásky, při kterém se Petr znovu osudově zamiloval.

Okouzlila ho starší režisérka

Je zvláštní, že se jeho vyvolenou nestala půvabná Jorga Kotrbová (75), která hrála Zlatovlásku, ale o čtrnáct let starší režisérka a scenáristka Vlasta Janečková (†77). Ta v té době měla

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden