Můj čas na kafíčko

O ruku Justin Theroux požádal Jennifer Aniston v Římě, ale se svatbou si dali pořádně na čas!

Několik let spolu chodili, potom se vzali, ale dnes je Jennifer zase smutná a sama!

Měla za manžela jednu z největších hollywoodských hvězd, ale nevydrželo to. Při druhém pokusu si Jennifer Aniston (49) vzala kolegu Justina Therouxe (46), ovšem znovu to směřuje k rozvodu!    

Pokud vám příjmení Aniston nezní moc americky, máte pravdu. Tatínek slavné herečky, po němž i přes dvě svatby má stále rodné příjmení, byl totiž Řek. V Řecku také Jennifer částečně vyrůstala, v New Yorku se rodina usadila, až když jí bylo devět. Toužila být herečkou, vystudovala k tomu školu, ale moc se jí ze začátku nedařilo. Uživit se na vedlejších divadelních scénách nedalo, takže Jennifer musela vydělávat peníze i jako servírka nebo poslíček na kole.

Hvězdu z Jennifer udělal seriál Přátelé.

Nudila ho v ložnici?

V době, kdy mladá herečka přemýšlela o tom, že se definitivně vzdá svých snů, přišla přelomová role v seriálu Přátelé. Ta z Jennifer udělala hvězdu po celé planetě. Seriál se vysílal deset let, takže její postavu Rachel znali opravdu televizní diváci od Aljašky po Austrálii. Samozřejmě o ní věděl Brad Pitt (54), jehož hvězda šla v druhé polovině 90.let nahoru stejně rychle jako ta Jennifer. Dali se dohromady při schůzce naslepo, dva roky spolu chodili a pak se vzali. Byla to obrovská událost v ceně milionu dolarů a za účasti dvou set hostů. Hollywoodské vztahy ale podléhají rozvodům více než kterékoliv jiné a tak se za pět let manželství rozpadlo. Mohl za to Brad, který byl Jennifer nevěrný s Angelinou Jolie (43). Následoval jeho vyhazov ze společného domu a také pomluvy ze strany Brada. Mimo jiné prohlásil, že se s ní nudil i v ložnici.

S Mayerem se rozešla brzy.

Nejmilejší sériový vrah na světě

Jennifer samozřejmě rozvod citově poznamenal. Zklamání bylo o to horší, že Brad s ní nechtěl mít děti – prý se na to zatím necítil – zatímco s Angelinou jich měl šest, včetně adoptovaných. Nějaký čas tedy populární herečka smutnila, než se v roce 2007 seznámila s Justinem Therouxem. Seznámil je kamarád Jennifer, herec Ben Stiller (52). Rozhodně to nebyla láska na první pohled. Slavná herečka se o Justinovi vyjádřila dost dvojznačně: „Na první pohled možná vypadá jako sériový vrah, ve skutečnosti to je ale ten nejmilejší člověk na světě.“ Během dalších tří let se v podstatě s Justinem nevídala. Dala se naopak dohromady s písničkářem Johnem Mayerem (40) a prožila s ním krátký románek. Osud jí ale zavedl zpátky k Justinovi. V roce 2010 se totiž oba dva setkali před kamerou při natáčení komedie Tohle je ráj. Ani tehdy to nebylo nic jednoduchého, Justin totiž chodil s jednou vizážistkou. S Jennifer se ale stali dobrými přáteli a tohle pouto pomalu přerostlo v citovou záležitost. Jiskra prý přeskočila během předávání hudebních cen MTV o rok později.

Brad dal přednost Angelině.

Nelíbilo se mu v L.A.

K žádosti o ruku si Justin vybral romantické prostředí a významné datum. Na koleno si totiž před Jennifer klekl v Římě, v den, kdy slavil 41. narozeniny. Od herečky košem nedostal, ale než se dostali k samotnému obřadu, uplynuly ještě další tři roky. Jedním z důvodů bylo, že Justin v žádném případě netoužil po nějaké velké slávě za přítomnosti novinářů. Svatbu chtěla dvojice co nejvíce utajit – což se nakonec opravdu povedlo. „Jsme opravdu zamilovaní a šťastní a vezmeme se, až přijde ten správný čas. Není kam spěchat,“ odpovídala Jennifer na dotěrné otázky. Vyvracela tím i spekulace, že svatba nebude, protože pár se rozchází. Své druhé „ano“ v životě řekla Jennifer při skromné svatbě 5. srpna 2015 v hereččině přepychovém domě v Kalifornii. Přítomní byli jen rodinní příslušníci a pár přátel. O dva roky později ale už bylo zase všechno jinak. Justin měl totiž většinu svých přátel v New Yorku a proto se mu v Los Angeles nelíbilo. Dvojice spolu trávila čím dál méně času a letos v zimě ohlásila rozvod. Utrápené Jennifer tak nevyšlo ani její druhé manželství.

Matkou už se asi nikdy nestane!

Jedním ze snů, které si úspěšná Jennifer už asi definitivně nesplní, je mít vlastní dítě. Několikrát se v minulosti spekulovalo o jejím těhotenství a už se to bralo jako hotová věc. Herečka to zuřivě vyvracela a dokonce napsala veřejný dopis novinářům, aby si o ní už přestali takhle vymýšlet. V dopise mimo jiné stálo: „Moje cena se ale přece neodvíjí od mého statusu nebo skutečnosti, jestli jsem matka!“ Jednou ze spekulací po rozchodu s Justinem bylo i to, že se vrátila k Bradu Pittovi a čeká s ním dítě!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden