Můj čas na kafíčko

O ruku žádal Denzel Washington svoji ženu třikrát, zabral až poslední pokus!

Můj čas na kafíčko

Novináři je už několikrát „rozváděli“, ale nikdy se jim to nepodařilo.

Je určitě obdivuhodné, když ve světě hollywoodských hvězd někdo dokáže udržet manželství více než 30 let. Oscarový herec Denzel Washington (65) a jeho žena Pauletta (69) to zatím zvládají.

Rodák z New Yorku to neměl v dětství a dospívání moc jednoduché. Podepsal se na tom i rozvod jeho rodičů: to bylo Denzelovi šestnáct a společně se sestrou ho otec a matka raději poslali do internátní školy, aby nemuseli být svědky brutálního rozchodu.

V jednom rozhovoru herec prozradil, že jako teenager měl tři velké kamarády. První z nich byl zavražděn. Druhý zemřel na AIDS. A třetí dostal pětadvacet let vězení!

Než se proslavil, dělal i popeláře!

Denzel tak vyrůstal v naprosto nezdravém prostředí. Uznal, že nebýt jeho matky, tak by se do života vydal stejně problémovou cestou, jakou si zvolili jeho kamarádi. Naštěstí v něm zvítězilo zdravé jádro a touha dokázat, že má na víc.

Cesta k herectví ale vůbec nebyla snadná. „Dodnes si schovávám průkaz nezaměstnaného z úřadu práce,“ přiznal herec. „Dříve jsem dělal skutečně všechno, co se namanulo. Pracoval jsem také třeba jako

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden