Moje šťastná hvězda

O sedmnáct let mladší muž jí vlil novou krev do žil

Moje šťastná hvězda

Jejím snem bylo stát se módní návrhářkou, ale nakonec skončila u herectví. Temperamentní ZDENA STUDENKOVÁ (66) si prošla dvěma nešťastnými manželstvími, dokud se nezamilovala do hudebního dirigenta BRANISLAVA KOSTKY (49).

Její dětství nebylo jednoduché. Krásná slovenská herečka Zdena Studenková (66) se narodila v Bratislavě, její rodiče ale nebyli zrovna nejbohatší. Navíc když jí bylo devět let, jejího tatínka odsoudili a stal se politickým vězněm.

Zdena tedy s maminkou vyrůstala sama a ve škole se kvůli tomu často stávala terčem útoků a kritiky. Jí to ale nesemlelo, i když to bylo často nad její síly. Navíc měla na škole ženu, o které mluvila jako o svém anděli strážném – paní učitelku.

Vše nabralo rychlý spád

Právě ta jí měla dodat odvahu na to, aby si šla za svými sny. Po ukončení základní školy tak Zdeniny kroky vedly na Střední umělecko-průmyslovou školu, kde

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden