Můj čas na kafíčko

O šťastném manželství Matta Damona rozhodla velká náhoda!

Můj čas na kafíčko

Po osmi letech od svatby si svůj slib zopakovali a přidali něco navíc!

Příkladný vztah Matta Damona (49) a jeho argentinské manželky Luciany Barroso (44) začal jedné žhavé noci na Floridě v jednom baru.

Každý, kdo věří v lásku, osud nebo romantické filmy, bude mít pochopení pro způsob, jakým se seznámili Matt Damon a jeho životní partnerka Luciana Barroso. Došlo k tomu úplnou náhodou. V roce 2002 natáčel Matt Damon komedii o siamských dvojčatech s názvem Bratři jak se patří.

Práce ho zavedla i na Floridu do Miami. „Jednoho večera mě chlapi ze štábu vzali do města na pivo,“ vyprávěl. Dostali se tak do podniku, kde barmanku dělala právě Luciana. „Zahlédl jsem jí tam přes celou místnost a už z ní nespustil oči. Kdybych tehdy na to pivo nešel, nikdy bychom se

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden