Moje šťastná hvězda

O svatbě Kerestešová nikomu neřekla!

Stala se z ní paní Růžičková

Krásná herečka ANDREA KERESTEŠOVÁ (32) se po tříleté známosti provdala za svého partnera, hudebníka MIKOLÁŠE RŮŽIČKU (36) ze skupiny Republic of Two. Svatba proběhla ve vší tajnosti a většina kolegů hvězdy Ordinace v růžové zahradě o tom neměla ani tušení.

Podle fotografií, které z velkého dne seriálové doktorky Mariky unikly, je vidět, že Kerestešová dostála svému slovu a neměla klasické šaty. „Ráda bych na sobě měla něco, co nebude tak svazující,“ uvedla kdysi s tím, že je ráda, když může volně dýchat. Jemné šaty s modrou spodničkou jí tento pocit nepochybně dodaly.

Přijala jméno manžela

Nebývá tak docela zvykem, že se úspěšná herečka vzdá svého slavného jména a po svatbě přijme příjmení svého manžela. Andrea ale ani chvilku neváhala a své pro mnohé špatně se vyslovující jméno nahradila novým. Od teď už je tedy Růžičková. Co se týče miminka, má čerstvě vdaná herečka jasno. „Nejsem člověk, co by svůj život plánoval. Víc si užívám životních překvapení,“ vysvětluje s tím, že pokud se má stát, že otěhotní, určitě to nebude na základě nějakých tabulek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden