Můj kousek štěstí
O svatbě nechce ani slyšet?!
Je tu ještě Luciin tatínek Jiří, a právě on zřejmě bude tou šedou eminencí v pozadí jejich vztahu...
O svatbě nechce ani slyšet?!

Vezmou se, nebo se rozejdou. Podle mnohých jiná možnost není. Jenomže na veselku to tady rozhodně nevypadá. Prý za to může hlavně zpěvačka. Jako by si vztahem s mladším sportovcem vůbec nebyla jistá.

Už jednou byla nová hvězda seriálu Ulice vdaná. S hokejistou Tomášem Plekancem (40) to ale nevyšlo. Rozvod pak udělal hodně zlé krve. Možná proto se říct podruhé ANO Lucie Vondráčková (43) bojí.

Už to, že začala mužům zase věřit, je podle mnohých lidí velký úspěch. Jenže je otázka, jestli to bude stačit. Její současný partner Zdeněk Polívka (25) by totiž podle některých informací chtěl víc.

Jestli bude zpěvačka váhat, může jí odejít za jinou. Svalnatý MMA bojovník by určitě neměl problém najít si o dost mladší partnerku, než je Vondráčková a brzy ji přesvědčit, aby si ho vzala. Už dnes se povídá, že je kolem něj stále spousta pěkných slečen. Přesto, že je ve vztahu.

Odmítne ho?

Zatím to vypadá, že Polívka svodům odolává. Jenže na jak dlouho? Vondráčková je sice krásná žena a má životních zkušeností na rozdávání, na druhou stranu mládnout samozřejmě nebude.

Až jí bude padesát, Polívka bude teprve plánovat oslavu Kristových let. Přesto se říká, že by ji rád požádal o ruku. Podle všeho pouze čeká na vhodnou příležitost.

Až budou mít oba čas. Možná na podzim či v zimě by Polívka mohl před svou vyvolenou pokleknout. Některé indicie ale naznačují, že by se nesetkal s úspěchem.

První problémy

Prý jde na všechno příliš rychle. Vždyť ještě nedávno oba tvrdili, že spolu nechtějí ani bydlet. Najednou šup, a jsou u ní v domě. Zároveň se ale asi objevily i první problémy.

Když potřebuje sportovec klid na přípravu, tak se mu ho podle všeho ne vždy dostává. A také se říká, že ani Tomáš Plekanec není příliš nadšený z toho, že jeho dva synové začínají mít za vzor zrovna potetovaného bijce Polívku.

Buď jak buď, žádost o ruku by zřejmě ukázala, jak na tom vztah sportovce a Vondráčkové vlastně je. Zda herečka ve vztah věří a považuje ho za natolik pevný, aby kývla na veselku. Její reakce tak může být zásadní pro další pokračování velké lásky.

Je také klidně možné, že si Polívka nakonec vše rozmyslí, ovšem pádný důvod k tomu zatím zřejmě nemá. Zamilovaná Vondráčková si ho hledí. Stará se o něj, miláček je doma asi za krále.

„Chlap musí být autorita. A Zdeněk má pevnou ruku, hodně pevnou,“ nechal se slyšet Polívkův kamarád, rapper Jan Mančík (41) alias El Nino. Což jistě neznamená, že by si měl MMA bojovník případnou svatbu „pevnou rukou“ vynucovat. Takhle by u křehké zpěvačky totiž rozhodně nepochodil.

reklama
Související články
Už několikrát měli před svatbou, vždycky z toho ale sešlo. Herečka ze seriálu Jedna rodina se podle některých informací rozhodla, že tohle prokletí zlomí. Alice Bendová (50) prý dělá všechno proto, aby svého partnera dohnala k oltáři. Začala hubnout, na sociální sítě často dává fotky v plavkách. Jako by si chtěla užívat obdivné komentáře fanoušků a snad tím […]
Moje sladké tajemství / 20.9.2024
Moderátorka zpráv Eva Hecko Perkausová (30) všechny překvapila! Ve společnosti se začala objevovat sama a manžela Ivana Hecka (41) nechává klidně doma. Ustojí to jeho žárlivost? Zkrotit Evu Hecko Perkausovou (30) opravdu není nic jednoduchého. Chvíli to vypadalo, že po porodu druhého syna Ariana, kterého přivedla na svět letos v lednu, se bude víc věnovat […]
Vypadá to, že se na herečku Ilonu Svobodovou (64) konečně usmálo štěstí. Spoustu let se bála o zdraví syna Filipa (33), který jednoho dne dostal záchvat a jen díky jejímu včasnému zásahu vše dobře dopadlo. Před deseti lety vzala rakovina milovaného muže, hudebního skladatele Petra Skoumala (†76). A aby toho nebylo málo, před dvěma lety přišla […]
Můj čas na kafíčko / 20.9.2024
Zdálo se, že půvabná herečka ze seriálu Ulice Veronika Čermák Macková (30) našla ve starším kolegovi Hynku Čermákovi (51) spřízněnou duši. Jenže nedávno odcestovala na dovolenou a svého manžela nechala doma. Její příznivci začali spekulovat, jestli se náhodou potají nerozešli či neprožívají manželskou krizi. Nejspíš ale mohou být v klidu. Veronika si jen chtěla vyzkoušet, jaké […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz