Můj čas na kafíčko

O svatební noci se první manžel Lucie Bílé ukázal jako hysterický chlap!

Můj čas na kafíčko

Na začátku říkala novinářům, že jí partner poskytl zázemí, které neměla.

Zlatá slavice Lucie Bílá (54) prožila více velkých lásek, ale pouze jediný muž může prohlásit, že se stal jejím prvním manželem – hudebník Stanislav Penk (46).

První silný vztah zpěvačky Lucie Bílé má pro ni dodnes smutnou příchuť. Chodila se slavným dětským hercem Tomášem Holým (†21), dokonce s ním i bydlela. Jenže Tomáš tragicky zahynul při autonehodě. Přímo osudový vztah měla pak s producentem Petrem Kratochvílem (69), s nímž se seznámila nejprve pracovně – účinkovala v jeho projektu Zahrada rajských potěšení.

Ačkoliv se nikdy nevzali, měli spolu dítě, syna. Vztah jim vydržel několik let, ale protože Petr nedokázal odolávat jiným ženám, vše se pomalu chýlilo k neodvratnému konci. Partner nakonec odešel za bývalou Miss Pavlínou Baburkovou (47).

Byli si jistí po pěti dnech!

S pozounistou Pražské filharmonie Stanislavem Penkem se znala Lucie už několik let předtím, než se do sebe zakoukali. Když jí doprovázel při jejím vánočním koncertním turné v roce 2001, odvážil se udělat ten první krok. Lucii se líbil.

Navíc se zdálo, že Stanislav je

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden