Moje šťastná hvězda

O své manželce rád říká, že byla jeho výhrou ve sportce

Moje šťastná hvězda

Fanynkám připadal vždy charismatický, a to jako muž i herec. Odpouštějí mu i to, že je už téměř padesát let ženatý s jedinou vyvolenou a ony tak mají smůlu.

Hercem být Jiří Bartoška (76) nechtěl. V jeho případě tomu lze jen těžko uvěřit, protože se díky svému vzhledu i velké dávce talentu zdá být k této profesi přímo předurčen.

Vmládí koketoval Jiří Bartoška (76) s malováním a po maturitě na pardubickém gymnáziu chtěl jít studovat dějiny umění. Ale nepatřil mezi tehdejším režimem vyvolené, takže místo toho musel narukovat.

A osud, na který mimochodem on sám velmi věří, ho zavál do Brna. A protože byl vždycky nepřehlédnutelný a charismatický fešák, nelze se divit, že už tehdy se

Zbývá vám 93% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden