Můj čas na kafíčko

O své minulosti v nočních klubech řekla Jaromíru Jágrovi přítelkyně hned po týdnu chození!

Můj čas na kafíčko

Maminka Jaromírovi do vztahů nikdy nemluvila a nedělá to ani teď!

Nejlepší český hokejista všech dob Jaromír Jágr (48) se po mnoha vztazích nejspíš opravdu usadí. Stane se Veronika Kopřivová (29) tou pravou partnerkou do konce života?

Kolem úspěšných mužů se vždy pohybují krásné ženy. A je logické, že pokud je někdo tak úspěšný jako miláček národa Jaromír Jágr, bývají to ty nejkrásnější.

Po jeho boku se jich vystřídalo několik. Zdá se, že teprve s tou poslední, Veronikou Kopřivovou, všechno dospěje až k založení rodiny. Pětici předchozích partnerek se to nepodařilo.

Nejostřejší rozchod prožil s Verešovou!

První velkou „veřejnou“ láskou Jaromíra Jágra byla modelka Iva Kubelková (43). Strávila po jeho boku dva roky a byla s ním v době největší slávy našeho hokejového týmu - legendárních zlatých medailí na olympijských hrách v japonském Naganu v roce 1998.

Seznámili se na

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden