Moje šťastná hvězda

O své muže se uměla vždy postarat

Filipi je nejenom schopný, ale i atraktivní muž. Začne se brzy porozhlížet po mladší ženě?

Být partnerem LUCIE BÍLÉ (56) znamená luxus na každém kroku, rozmazlování a žádné starosti. Dokázal by se RADEK FILIPI (39) pohádkového života dobrovolně vzdát?


Snoubenec Lucie Bílé (56) Radek Filipi (39) je kus pořádného chlapa. Za posledních několik měsíců zhubl neuvěřitelných 33 kilogramů a vypadá jako akční hrdina.


Z fleku by si mohl zahrát v nějakém hollywoodském trháku třeba po boku Bruce Willise (67). Využije toho a prchne jako všichni její bývalí partneři? 


Otevírají se mu nové obzory?


Vyrýsované svaly a pekáče buchet, to je každodenní pohled, kterým se může zpěvačka kochat. Jako kulturista byl už Filipi úspěšný i před radikálním úbytkem váhy, teď se mu ale otevírají nové obzory. 


Lucie se o své partnery, i bývalé, stará jako o krále.

Drahé dárky i nahrávací studio

Není sporu o tom, že Bílá má na svých chlapech svaly ráda, vždyť ani její expartneři nebyli žádné vychrtlé sušinky trpící podvýživou. A když je zpěvačka zamilovaná, svým miláčkům snáší téměř modré z nebe. Vlastně, nejen jim. Vzpomeňme si třeba na Václava Noida Bártu (41).

Během pěti let vztahu mu dala lásku, a navíc z bezejmenného člena podprůměrné skupiny udělala obletovaného a hlavně obsazovaného zpěváka. A také ho zahrnula penězi a hmotnými dary.

V domě v Otvovicích kvůli němu nechala postavit supermoderní nahrávací studio, dala mu motorku, mercedes i buginu. Prý měl dokonce otevřený účet, ze kterého mohl neomezeně čerpat.

Když to vypadalo, že by se nemusela shodnout s tchyní, pořídila jí auto za zhruba třičtvrtě milionu korun. A co na to Noid? Našel si mladší milenku. Drtivá většina věcí, které od zpěvačky dostal, mu ale zůstala.

Vskutku obdivuhodná žena

Vzpomenout můžeme i na vztah Bílé s Petrem Makovičkou (45). Toho  třeba po rozchodu zaměstnala ve svém zrekonstruovaném Divadle Lucie Bílé. Nutno dodat, že ani Makovička se po jejím boku neměl nijak špatně a rozhodně nestrádal.

Že je zpěvačka opravdu grand, dokazuje také skutečnost, že když u ní Makovička začal pracovat, byl už ženatý a měl dítě s jinou. Bílá tak může být cokoli, ale zhrzená bývalka to určitě není. Pro Radka Filipiho jsou to všechno dobré zprávy.

Musí dobře vědět, jak velké srdce jeho milá má. Takže i kdyby ji opustil, neodcházel by s prázdnou. Těžko předpokládat, že by se Bílá zachovala jinak, než bylo v minulosti jejím zvykem. 

Kolik do bývalých investovala?

Je vlastně s podivem, jak dokáže odpouštět. Ve chvíli, kdy by jiná žena dělala scény a jméno svého bývalého nechtěla minimálně několik let slyšet, ona ho na cestu k jiné v podstatě vybavila tak, aby se měl dobře. Třeba jednou napíše další knihu, kde sepíše věci a peníze, které do svých partnerů investovala.

Asi bychom se dostali na hodně zajímavé částky, ze kterých by slušně vyžila malá vesnička několik let. Všichni jí  ale přejí, aby na seznamu nebyl Filipi. Znamenalo by to totiž, že jejich zasnoubení dotáhli úspěšně do konce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden