Moje šťastná hvězda

O svých dluzích vůbec nevěděli!

O tom, že se NINA DIVÍŠKOVÁ (84) a JAN KAČER (84) dostali do problémů, neměli vůbec ponětí. Málem ale přišli o střechu nad hlavou.


Blížícího se důchodu se nemohli dočkat. Nina Divíšková (84) Jan Kačer (84) měli velké plány. Ubylo jim práce a těšili se, že konečně budou mít víc času sami na sebe a na milovaná vnoučata.


Místo toho je však čekala noční můra, ze které se vzpamatovávali jen hodně těžko. Všechno přitom začalo poměrně nevinně. Jednoho dne ale byla na jejich majetek uvalena exekuce.


Týkalo se to jejich vily v pražských Hlubočepích, chalupy v jihočeské Bechyni a chatky v Bečici nad Lužnicí. Manželé si ale dlouho mysleli, že je to jenom jeden velký omyl.


Jan Kačer a Nina Divišková. V posledních letech je stíhá jeden problém za druhým.

Herečka neplatila zdravotní pojištění

Podle jejich nejmenované kolegyně z divadla se měli hodně zadlužit už v minulosti, a to právě když stavěli svůj rodinný dům. Exekuce, která přišla jako blesk z čistého nebe, se však týkala něčeho zcela jiného.

Až o několik měsíců později totiž vyplulo na povrch, že Nina neplatila zdravotní pojištění a z toho vznikl dluh, který je málem připravil o střechu nad hlavou. Vše se ale muselo stát ještě v minulosti, v době, kdy byl totiž příkaz podán, byli oba už v důchodovém věku a zdravotní pojištění za ně platil stát.

Oba z toho byli velice zaskočeni. Divíšková byla ale v té době ještě pracovně hodně zaneprázdněná a po nějakou dobu jí podle jejího manžela strhávali z platu každý měsíc tři tisíce korun. Vše se jim nakonec podařilo splatit.

Místo úlevy nastoupila nemoc

Jen krátce nato se ale herečka začala měnit před očima. Všichni si mysleli, že je to z přílišného stresu, mohla za to ale Alzheimerova choroba.

Musela definitivně ukončit svou bohatou kariéru, stejné to bylo i s jejím manželem, ze kterého se stal ošetřovatel na plný úvazek. „Nesnáším tu nemoc,“ svěřil se zdrcený herec, který se s nemocí ženy stále nemůže srovnat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden