Můj čas na kafíčko

Obává se o budoucnost svého syna

Můj čas na kafíčko

Hvězda Ulice se po období úrazů a nemocí opět postavila na nohy. Když není na chalupě, točí ostošest. Jaké má herečka další plány?

Konec léta se pro herečku Jaroslavu Obermaierovou (75) nesl ve znamení úlevy, fyzické i psychické. Ukázalo se, že roli v Ulici si udrží, a hlavně se začala po letním odpočinku a dovolené u kolegyně konečně cítit lépe fyzicky i psychicky. Obavy ze zítřka ale přesto přetrvávají…

Nemocnici v Benešově zná oblíbená hokynářka z Ulice Nyklová alias Jaroslava Obermaierová (75) proti své vůli už dost důvěrně a zblízka, naposledy ji sem vezli v první půli června. To se jí zničehonic udělalo zle na milované chalupě u Zruče nad Sázavou – cítila se malátná, bolela ji hlava, vyletěla jí teplota.

Naštěstí byl po ruce kamarád ze vsi, který ji ochotně odvezl, ve špitále si pobyla tři dny na kapačkách, pak se jí ulevilo. „Cítila jsem se přetažená, možná to způsobily i ty výkyvy počasí,“ přemýšlela pak o příčinách kolapsu. Herecké prázdniny jí pak přišly hodně vhod, na svůj věk pracuje stále docela dost.

Odpočinek, kde jinde než zase na chalupě se synem Jaroslavem (41), jí jednoznačně prospěl, zejména když

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden