Můj kousek štěstí

Obávaná bojovnice se mění v lítou saň!

Drama krátkého manželství biatlonové reprezentantky a současné moderátoky rozvodem nekončí. Tahanice o majetek bude zřejmě vrcholit trestním obviněním...

Ostře sledovaný svět celebrit zažívá ostrou bitvu. Soupeři jsou symbolicky ozbrojeni flintami a raketami, což jsou sice jen pomůcky, které je proslavily ve světě sportu, ale své majitele poměrně trefně ilustrují.

Biatlonistka Gabriela Soukalová dokázala mnoha světovými prvenstvími, že je zvyklá vítězit. Šampionem byl i badmintonista Petr Koukal (35), který porazil soupeře nejsilnějšího - rakovinu.

Vzali se v roce 2016 a byli spolu čtyři roky. Teď jde o majetek a o peníze, které Soukalová po rozvodu postrádá, a viní z toho právě exmanžela.

Peníze i domy

Oba aktéři si vyměnili pár vzkazů přes média, čili víme, že Soukalová si najala specializovanou firmu, aby se podívala, jakým způsobem odtékaly peníze z jejího konta údajně bez jejího vědomí.

Bitva zuří i kvůli luxusní novostavbě v Hořovicích a domu u Jablonce nad Nisou. Vilu v Hořovicích prý obývá Koukal, který Gabriele údajně bránil ve vstupu, když vyměnil bezpečnostní kódy. Ta musela nechat jednat právníky, aby si mohla alespoň své osobní věci přenést do garáže.

Nejlepší právníci v první linii

Bitva advokátů s exmanželem bude něco stát, ale Gábina podle svých slov mnoho prostředků nemá: „Vzhledem k tomu, že Petr roky využíval všechna aktiva a na mně nechal pasiva, tak si v aktuální situaci nemůžu moc vyskakovat a musím se pořádně otáčet, abych vše zvládla,“

říká žena, která nakonec angažovala i specialistu na trestní právo. Petr Koukal se ozval, že její výroky jsou nepravdivé či „účelově vytržené z kontextu“ a že to může dokázat.

Bojuje nejen za sebe

„Jsem ráda, že je připraven vše vysvětlit. Ono mu totiž ani nic jiného nezbyde,“ kontrovala sněhová královna. Do svého exmanžela se evidentně chystá pustit s veškerou vervou. Můžeme čekat lítou lvici, která v současné době už nebojuje jen za sebe.

Je těhotná a jako budoucí matka se bude rvát. Otcem budoucího dítěte je Miloš Kadeřábek, kterého poznala ještě jako vdaná. Nebyla to ovšem její nevěra, která se stala příčinou rozpadu manželství.

Podle jejích slov ji podváděl opakovaně on. Kdyby dbala varování přátel, mohla se všemu zlému vyhnout. Rozhlasová moderátorka Lucie Šilhánová (39), která s Koukalem chodila před Gabrielou, s ním má velmi špatnou zkušenost. Podváděl ji prý s její kadeřnicí a nejen s ní. A to, že ho označila za skvělého manipulátora, rozhodně není kladné hodnocení.

Pátek třináctého

Gábina si Koukala brala v pátek třináctého května a měla z toho legraci. Ještě v den obřadu ji otec nabádal, ať z toho vycouvá, ale ona nedbala. Prožila si peklo, jehož výheň bude vyhasínat jen velmi pozvolna. Tím, že si opět změnila písmenko ve svém příjmení, se všechno hned zpátky nevrátí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden