Moje sladké tajemství

Obavy o Zagorku! Kam zpěvačka zmizela?

Hanička už nikam nechodí a neoslavila ani jubileum svého přítele.

Hana Zagorová (75) byla vždy společenská, ráda se setkávala s fanoušky a přáteli. V poslední době ji trápilo zdraví a nezvykle dlouho o ní nemáme žádné zprávy. Co se s ní děje?

Oblíbená zpěvačka Hana Zagorová (75) se už nějakou dobu neukazuje na veřejnosti, což u ní není obvyklé. Po prodělaném Covidu, jistých komplikacích spojených s jejím onemocněním krve a také po nešťastném pádu zpěvačka zrušila veškerá vystoupení, aby se mohla dát do kupy.

Do společnosti nechodí ani Štefan Margita.

To je logické a jistě všichni přejí zpěvačce rekonvalescenci. Jenže už je to nějaký ten pátek a nejen fanoušci se ptají, kam zmizela milovaná Hanička. Není totiž už ani tak aktivní na Instagramu, který si nedávno oblíbila, čile komunikovala s lidmi a každou neděli dělala živá vysílání.

Měl na oslavě spoustu hostů, Hanka mu tam ale chyběla.

Zagorová se navíc neúčastnila ani oslav 80. narozenin svého parťáka Karla Vágnera (80), kam přišly skutečně ty největší hvězdy, jakými jsou Jiřina Bohdalová (90), Dagmar Havlová (69) nebo Ivana Gottová (46). Ba co víc, nebyl zde spatřen ani Hančin manžel Štefan Margita (65). Doufáme, že nejde o nic vážného…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden