Můj kousek štěstí

Občas to byla trochu Itálie, nemohli ale bez sebe být

Můj kousek štěstí

Než poznala svého muže, chlapi jí v životě nechyběli. Až poté, když jí do života vstoupil ten pravý, zjistila, o co všechno byla ochuzena…

Vedle něj dospěla. Z naivní dívky se stala sebevědomá žena. Často to mezi nimi jiskřilo, žádná bouřka ale netrvala věčně, a poté, co jejich hlavy vychladly, si zase vesele pluli na růžovém obláčku.

Byl protivný, o sedmnáct let starší, přesto na něm ale něco bylo. Něco, co ji dokonale okouzlilo. Mladičká, začínající herečka Dana Syslová (78) si nejdříve z úst staršího kolegy Vlastimila Haška (†63) vyslechla, jak má chodit oblečená, co má nosit a co zase nemůže.

Pak začal chodit s knihami a předčítal jí verše, tím si ji naprosto získal. Dokonce překousla i to, že cokoli ona milovala, on bytostně nesnášel. A tak se zrodila láska, pro kterou někteří

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden