Můj čas na kafíčko

Období vašeho narození ovlivňuje vaši povahu

Můj čas na kafíčko

Víte, že existuje propojení mezi tím, jak se cítíte, a ročním obdobím, kdy jste se narodila?

Lidé narození v určitém ročním období jsou obdařeni osobitými povahovými rysy a vlastnostmi. Díky tomu můžete i vy lépe rozvíjet své talenty a nadání. Pojďte s námi nahlédnout do osudu svého i těch ostatních...

JARNÍ LIDÉ

Lidé, kteří přišli na svět na jaře, jako by nasákli probouzením  přírody. Rychle se rozvíjejí, jsou kultivovaní, mají bleskové reakce a nevyčerpatelné zdroje energie.

Je to období od začátku února až po začátek května. Jarní slunce začíná intenzivně hřát, a tělo už nepotřebuje tolik energie. Jarní lidé často vyžadují pozornost a úctu ke své osobě. I přes zjevnou sebelásku mají sklony obětovat se pro ostatní. V návalu lítosti jsou schopni bez rozmýšlení obětovat i poslední, co mají.

Vyhýbá se jim většina nemocí a mají pevné zdraví.  Snadno navazují kontakty s lidmi, dost často však trpí pro své kritické soudy. Neochota spokojit se s málem jim umožňuje

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden