Můj čas na kafíčko

Obě děti Catherine Deneuve byly nemanželské!

Můj čas na kafíčko

Slavný režisér se zhroutil, když se s ním Catherine rozešla.

Legenda francouzského filmu Catherine Deneuve (77) se ve svých začátcích musela vyrovnat s krutou smrtí sestry a později i s umíráním svých slavných životních partnerů.

Jak Catherine Deneuve (77), tak její starší sestra Françoise (†25) měly doma všechny předpoklady k tomu, aby se vydaly na uměleckou dráhu. Jejich otec byl ředitelem dabingového studia, matka hrála v divadle. Zatímco Françoise se do herectví hrnula, Catherine na tom nic nelákalo.

Odešla z domova v sedmnácti

Jak ale praví přísloví, odříkaného chleba největší krajíc. Catherine se tak už v pouhých třinácti letech postavila před kameru. Důvod byl ryze praktický: potřebovala peníze na prázdniny. Vedla jí k tomu i zvědavost, jak se vlastně filmy vyrábějí. O čtyři roky později se Catherine stalo něco, co předtím její kolegyni Brigitte Bardot (86).

Zamilovala se totiž do režiséra Rogera Vadima (†72) a odešla s ním od rodičů. Roger byl v té době už dvakrát rozvedený a byl o generaci starši než Catherine. Nevzali se, nicméně spolu měli syna Christiana (57). Vztah ovšem

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden