Můj kousek štěstí

Obelhala své fanoušky?

Nejednou musela Dana Morávková (48) odpovídat na dotěrné otázky týkající se plastickým operací či jiných zkrášlovacích zákroků. Vždycky je rázně odmítala. Jenže dnes je všechno najednou jinak. 

Představitelka Zdeny Suché z Ordinace v růžové zahradě 2 Dana Morávková byla pro mnoho svých fanoušků, zejména pak z řad žen, velkým vzorem. Za její bezchybnou tváří nebyly nikdy totiž žádné úpravy plastických chirurgů ani jiné zkrášlující zákroky.

Herečka za všechno prý vděčí jen dobrým genům a svědomité péči. Jenže nyní se ukazuje, že to zas až taková pravda není a fanoušci se bouří. Cítí se být oklamaní a kladou si otázku v čem všem jim ještě Morávková neřekla pravdu.

Plastiky vždy odmítala 

K povolání herečky patří i neustálé nanášení make-upu a líčení. V civilním životě se prý Morávková tolik nelíčí, tedy když jde třeba na procházku nebo na trénink. Ještě nedávno seriálová hvězda tvrdila, že nemá žádné plastiky. „Nikdo nic nedělal s mým obličejem.

Nemám ani napíchané rty ani nastavené vlasy,“ dušovala se herečka s tím, že před nějakým časem byli s manželem Petrem Maláskem (56) na party, kde si nemohli nevšimnout, že řada jejich známých a kolegů podobnými úpravami prošli. Nebylo to podle nich ani trochu hezké a manžel pak svou ženu prosil, ať nic podobného nedělá. „A já to opravdu dělat nehodlám!“ slibovala Dana.

Promluvila o zákroku 

Je to jen pár týdnů, co se Morávková přiznala, že jí s bezchybnou tváří bez vrásek pomáhá její dobrá kamarádka. Jednou za čas jí prý píchne jakousi látku, která vyhladí veškeré nedokonalosti v obličeji.

Toto přiznání způsobilo okamžitě velkou vlnu nevole, protože příznivci herečky si na ní vážili právě toho, že je nejen upřímná, ale také zcela přirozená a nesnaží se ze sebe dělat umělou krásku, které jsou k vidění na mnohých společenských akcích. Morávková prý doufá, že se s tím všichni smíří a neodvrátí se od ní. Možná ji to bude stát ještě nějaké vysvětlování. Nebo i omluvu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden