Moje šťastná hvězda

Obětí velkého podvodu!

Tohle opravdu nečekal. Známý herec a svalovec Václav Noid Bárta (39) před pár dny řešil pořádnou nepříjemnost.

Někdo si totiž založil falešný profil s jeho jménem a jemu to mohlo způsobit velké problémy. A podvodník si dal na jeho tvorbě opravdu záležet, protože působil skutečně velmi věrohodně, dokonce tam byly i Vaškovy fotografie. Nakonec ale podfuk prokoukli fanoušci.

Žádal o peníze

Z falešného profi lu totiž chodily Vaškovým příznivcům zprávy. Ze začátku byla většina z nich nadšená z toho, že jim napsal sám Noid Bárta, a snažili se s ním komuni
kovat vstřícně a mile.

Pak se jim ale začala zdát zvláštní jedna věc. Dotyčný člověk jim totiž začal psát, že potřebuje peníze na jakýsi tajný projekt. To začalo být jeho příznivcům podezřelé a celou situaci začali hned řešit.

Všechno to poslali skutečnému Noidovi a ten z toho byl ve velkém šoku. Okamžitě fanouškům radil, aby profil nahlásili, že jde o podvod na jeho osobu. Sám si s tím asi neporadil.

Šejdíř si chtěl nejspíš na Vaškově slavném jménu přivydělat. To se mu ale naštěstí nepovedlo. Peníze neposlal asi nikdo. Profi l byl včas zablokován díky velké prozřetelnosti a pohotovosti jeho fanoušků.

A Vašek jen doufá, že se podvodník nebude snažit profil zase obnovit a že se nic podobného v budoucnu opakovat nebude. Jak se ale zpěvák odvděčí těm, kteří mu pomohli lest odhalit, to je zatím jedna velká neznámá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden