Moje chvilka pohody

Obětovala manželovi úspěšnou kariéru?

Diváci si jistě vybaví pohlednou herečku tehdy ještě krev a mlíko Danielu Šinkorovou (44), která si zahrála v seriálu Ordinace v růžové zahradě po boku Petra Rychlého (51). Je to už pár let, co oblíbený seriál opustila, údajně proto, že potřebovala změnu.

V kuloárech se ale šeptalo, že za jejím odchodem stál její tehdejší partner Ladislav Polák (51). To však Šinkorová od prvního okamžiku popírala. Zvláštní je, že stejný muž stál i nyní u jejího potupného odchodu z práce. Je to stále ještě jenom náhoda nebo je na spekulacích o jeho drsné povaze přece jen něco pravdy?

Utajila svatbu a letěla

Po Ordinaci musela herečka a moderátorka opustit i společenský pořad na Primě Top Star. Stalo se tak poté, co vedení televize zatajila svou vlastní svatbu a Prima tak přišla o exkluzivní informaci ze soukromí jedné ze svých oveček.

Šinkorové muselo být od samého začátku jasné, co ji za takovou zradu čeká, přesto přistoupila na utajovaný obřad a nikomu nic neřekla. Pravda vyšla najevo až s několikaměsíčním zpožděním. A jak se dalo čekat, Prima si takové chování nenechala líbit a Šinkorovou nemilosrdně vyhodila.

Od té doby jakoby se po ní slehla zem a její kdysi zářivá kariéra utrpěla hodně tvrdou ránu. S pracovními nabídkami to totiž není žádná sláva. To ale podle některých z zdrojů hraje do karet manželovi Šinkorové.

Tomu se prý nikdy její volání nelíbilo a nejraději by ji měl někde pod dohledem. Říká se o něm totiž, že je chorobně žárlivý, majetnický až despotický.

Vaří v jeho restauraci

Jak se zdá, Polák má herečku obrovský vliv. Podařilo se nám totiž vypátrat, že když Šinkorové vybuchla kariéra, nepohrdla nabídkou nastoupit do restaurace svého muže. Podle našich informací vaří v malé pizzerii a o svých snech a touhách si nechává jen zdát.

Ona sama však tvrdí, že je spokojená a vaření jí baví. Na ostatní to ale působí spíš tak, že přestala bojovat o miminko, které si tolik přála, o svou práci a pro klid ve vztahu se stala poslušnou ženou despotického manžela.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden