Moje šťastná hvězda

Obětovala mu naprosto všechno!

Nedokáže pochopit, že ji po tom všem dokázat Stropnický tak sprostě a bez emocí opustit.

Vztek se proměnil v lítost. VERONIKA ŽILKOVÁ (60) se z překvapivého rozchodu s MARTINEM STROPNICKÝM (65) nemůže stále vzpamatovat. Kromě zrady navíc řeší nejistou budoucnost.


Jak jsme vás již informovali, beze slova varování, bez jakéhokoli náznaku, že je něco špatně a že by se měla bát o budoucnost svého manželství, vrátila se zkraje března spokojená Veronika Žilková (60) z dovolené v Dubaji.


Po delší době se viděla s manželem Martinem Stropnickým (65) a užili si společně příjemné chvíle u moře. Když se však vrátila, čekala ji tak ledová sprcha, že ji ani vzpomínky na horké arabské slunce nedokázaly zjemnit. „Promiň, už tě nemiluju,“ stálo v e-mailu, který velvyslanec zaslal své ženě. 


Zhroutil se jí celý svět 


Kdyby prý herečka čekala po společné dovolené cokoli, tak rozhodně ne rozvod. Těžko říct, jestli by k  chladnému rozchodu došlo, kdyby bývalý herec žil se svou rodinou v Čechách. Přemýšlet nad tím, co by bylo kdyby,  je ale v tuto chvíli asi zbytečné. Kromě zlomeného srdce herečka navíc trhne strachy, co s ní bude!


Ještě před pár týdny vypadali jako dokonalý pár.

Spolu v dobrém i ve zlém 

Manželé se brali v roce 2008 a letos 19. dubna by tak oslavili čtrnácté výročí svatby. K tomu ale už bohužel nedojde. Během mnohaletého vztahu dokázali společně čelit mnoha těžkostem, které by možná jiné manželství ani neustálo. Patrně tím nejhorším, co je potkalo, byla smrt vymodleného chlapečka Melichara, který žil pouhého půl roku.

Tehdy Žilková uvedla, že sice její manžel nedává své city najevo a má mraky chyb, ale byl to právě on, kdo se tehdy ukázal jako ten silnější a svou zdrcenou ženu podpořil. Na oplátku mu později stála manželka po boku, když se stal ministrem obrany.

Společně se museli také poprat s náročnou a nebezpečnou situací, kdy jim jistý anarchista zaútočil zápalnou láhví na dům a celá rodina musela žít pod dozorem ochranné služby. Když potom v roce 2018 přijal Stropnický post velvyslance v Izraeli, celé rodině se obrátil život vzhůru nohama.

Herečka se vzdala své kariéry v České republice a oddaně za ním i s dcerou Kordulou (16) odcestovaly. Na jaře roku 2020 se však údajně na naléhání těžce nemocné maminky herečka vrátila zpátky do Čech a zřejmě někdy v té době se začala psát poslední kapitola jejího manželství. 

Podle jeho syna měli manželé vleklé problémy.

Odnesla to hlavně dcera 

Manželova politická kariéra se prý neblaze podepsala nejen na jejich vztahu, ale také na dceři Kordule. Podle Žilkové je vůbec zázrak, že to dcera vydržela. Myslí si také, že jednou si s ní nějaký psycholog pěkně užije, protože v sobě bude mít někde nahromaděné to, do čeho ji rodiče vrhli.

Přišla prý o dětství a dětskou svobodu. „Nemohla jít s holkama do lesa, protože za ní šli dva strýci s bouchačkama,“ vzpomínala herečka na dobu, kdy byli pod ochranou. Manželovi ale nic nedala zadarmo.

Na jeho e-mail, v němž údajně žádal svou ženu, aby veřejnosti oznámila rozvod nejlépe tiskovou zprávou, reagovala velmi zostra. „Vaše Excelence, vy nepodáváte výpověď, vy odcházíte od rodiny a nezletilé dcery,“ odpověděla. 

Co bude dál?

Jak ale sama později přiznala, žádnou rozvodovou bitvu nechystá, Nejvíce ji totiž momentálně trápí to, jak to všechno zvládne, zejména po té finanční stránce. „Sepsali jsme předmanželskou smlouvu, že každý má svůj majetek, svůj plat a ten druhý na to nemá nárok,“ svěřila. Sama sice ví, že na tom není až tak špatně, obavy jsou ale silnější než ona... 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden