Moje šťastná hvězda

Obětovala se pro rodinu!

Jak dlouho to herečka ještě vydrží? Pomáhá úplně všem, dokáže ale i sobě?

VERONIKA ŽILKOVÁ prožívá (59) těžké období. Vzdala se svého osobního života a pečuje o nemocnou maminku. Díky tomu ale vyšlo najevo, že sponzoruje svou dospělou dceru AGÁTU (36).


Zanedlouho oslaví Veronika Žilková (59) šedesáté narozeniny. Kdo by si ale myslel, že si v tomto věku užívá coby zasloužilá matka alespoň trochu klidu, pletl by se.


Herečka má kromě svých pracovních povinností totiž plnou hlavu starostí s maminkou Olgou (97) a pro sebe nemá většinou ani chvilku volna. Těžkou situaci jí ale příliš neusnadňuje dcera Agáta Hanychová (36), která se podle všeho nechává od slavné mámy částečně živit.


Přiznala to sama Žilková. To se opravdu Agáta ani trochu nestydí? Neměla by být ve svých téměř čtyřiceti letech schopná se o sebe a své děti Kryšpína (10)Miu (3) postarat sama?


Jako by vůbec nemyslela na sebe.

Mlží kolem vážné nemoci

Veškeré plány, které herečka měla, musely jít stranou, protože její maminka má vážné zdravotní potíže. Vážná choroba, s níž paní Olga bojuje už neuvěřitelných sedmdesát let, se nyní přihlásila o slovo a rodinu srazila na kolena.

„Dlouho žádné problémy nebo příznaky neměla, ale tím horkem se to asi zase aktivovalo,“ svěřila se Žilková. O jakou nemoc se ale přesně jedná, prozradit odmítla.

Uvedla jen, že je to už poněkolikáté, co její maminka přežila život ohrožující stav. Kvůli mamince se herečka nedávno vrátila takřka natrvalo z Izraele do Čech. Kompletně tak překopala svůj soukromý života a opustila manžela Martina Stropnického (64).

Pomáhá rozvedené dceři

S ohledem na zdravotní stav maminky se herečka vzdala své naplánované dovolené. Ještě před pár týdny mluvila Žilková o tom, jak se těší, až si od dcery Agáty půjčí obytný vůz a vyrazí spolu s manželem někam na dovolenou.

Bohužel z toho sešlo, stejně tak jako z dovolené na horách, kam měla jet herečka se svou sestrou. Nebýt této složité životní situace Veroniky Žilkové, možná by se její fanoušci ani nedozvěděli, že vypomáhá své dospělé dceři.

Od chvíle, kdy se prý Agáta rozvedla s Jakubem Prachařem (37), musí se pěkně otáčet, aby rodině finančně pomohla. Zároveň na sebe ale musí být opatrná.

„Kdybych se zranila, tak nebudu moct hrát a Agáta a její děti nebudou moc jíst,“ šokovala Žilková. Přitom Agáta nevypadá, že by zrovna živořila. To jí všechny ty dovolené s milenci platila také maminka?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden